Keittiöapulainen, Laivaravintola Prinsessa Armaada/Armpa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VIELÄ YKSI KEITTIÖAPULAISEN PAIKKA AUKI SATAMAN PARHAALLE PAIKALLE, PARHAASEEN TYÖPORUKKAAN!

Oletko:

- työskennellyt aiemmin keittiön avustavissa tehtävissä (raaka-aineiden pilkkomista, muuta ruoan esivalmistelua, keittiön puhtaanapitoa, tiskausta) TAI alan opiskelija, joka koulussa on oppinut perusasiat keittiössä toimimisesta ja ruoan esivalmistelusta
- innokas oppimaan uutta
- työtä pelkäämätön
- mukava työkaveri, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- oma-aloitteisen ja räväkän työotteen omaava työntekijä
- suomea puhuva ja ymmärtävä sen verran hyvin, että kommunikointi toimii hektisessä ympäristössä?

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi ja haluaisit töihin sataman keskipisteeseen, hae meille töihin!

Laivaravintola Prinsessa Armaada on Lappeenrannan satamassa sijaitseva kesäterassi- ja ruokaravintola. Ravintolassamme on laaja juomavalikoima ja ruoka-annoksemme valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista laivan omassa keittiössä. Ravintola on toiminut satamatorin laidalla saman omistajaperheen alaisuudessa jo yli 40 vuotta ja se työllistää n. 25 työntekijää vuosittain kesäsesongin ajaksi. Ravintolassa on kaiken kaikkiaan 340 asiakaspaikkaa, mikä käsittää terassin, laivan alakerrasta löytyvän RUUMA-ravintolan sekä yläkannen tilaussaunan.

Haemme laivaravintolaamme henkilökuntaa keittiön avustaviin työtehtäviin. Työtehtäväsi koostuvat ruokien esivalmisteluista ja keittiön puhtaanapidosta. Vaadimme hygieniapassin lisäksi aiempaa kokemusta keittiössä toimimisesta ja/tai alan opiskelusta sekä intoa uuden oppimiseen!

Arvostamme kaikilta työntekijöiltämme räväkkää työotetta, paineensietokykyä kovimman kiireen keskellä sekä ennen kaikkea kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tiimityötaidot kesän kiireessä korostuu, olethan siis itsekin mukava työkaveri ja arvostat hyvää henkeä työyhteisössä! Meille töissä viihtyminen on yksi tärkeimmistä teemoista, tehdään siis yhdessä loistavalla porukalla kaikin puolin onnistunut ja unohtumaton kesä Armaadalla!

Mikäli kiinnostuit kesän 2024 parhaasta työpaikasta keskellä sataman sykettä, hae meille töihin! Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö osuu kohdalle, joten laita hakemusta pikapikaa tulemaan!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@prinsessaarmaada.fi. Laita viestin aiheeksi KESÄTYÖ ja hakemasi työtehtävä (KESÄTYÖ, KEITTIÖAPULAINEN).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@prinsessaarmaada.fi