Sairaanhoitaja, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Palkkaus: 3164,21€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työsuhteen alussa valitut työntekijät perehtyvät turvapuhelinhälytystehtäviin, jonka jälkeen osaaminen laajennetaan muihin tilannekeskukseen tuleviin puheluihin.
Työ on kolmivuorotyönä tehtävää puhelintyötä, jossa painottuu potilaan hoidon tarpeen arviointi kiireellisen hoidon perusteiden mukaisesti.

Kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Valituista työntekijöistä tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.

Eduksi katsotaan kotihoidon työn tuntemus. Arvostamme verkosto- ja tiimityön osaamista, avointa ja reipasta työotetta. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvuutta työskennellä paineenalaisena ja organisointikykyä. Erilaisten tietojärjestelmien hallinta on hyödyksi.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 3.6.2024, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marika Ala-Hiirolle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "sairaanhoitajat, tilannekeskus"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-04-17-24/fi_FI