Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Kouvolan Pilke p, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Palkkaus: 2363,76-2556,10€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pilke ohjaa lapsia lempeästi opintielle. Meillä varhaiskasvatukseen kuuluu leikin kautta oppiminen ja lempeä vuorovaikutus. Me näemme ja tunnistamme jokaisen lapsen ainutlaatuiset kyvyt ja tuemme hänen vahvuuksiaan. Pilkkeen tavoitteena on olla Suomessa varhaiskasvatuksen toimialan paras. Tämä tavoite saavutetaan työskentelemällä yhdessä.

Etsimme Varhaiskasvatuksen lastenhoitajia Kouvolan Pilke päiväkoteihin. Työ alkaa elokuussa 2024.

Pilke liikuntapäiväkoti Kuperkeikka on pieni, kaksiryhmäinen ja lämminhenkinen päiväkoti Kouvolan keskustassa, lähellä hyviä liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Päiväkotimme sijainti mahdollistaa lähiympäristön käytön oppimisympäristönä, huomioiden monipuolisesti eri oppimisen alueiden toteutumisen. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu liikkua, leikkiä, oppia ja tutkia. Tavoitteenamme on pienryhmätoiminnan kautta luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa leikille ja lapsen yksilölliselle huomioimiselle on tilaa.

Pilke Musiikkipäiväkoti Sointu avasi ovensa helmikuussa 2016 Kouvolan Tornionmäessä. Päiväkotimme on uudisrakennus, joka sijaitsee lähellä Kouvolan keskustaa. Tarjoamme varhaiskasvatusta 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodissamme toimii myös esikouluryhmä. Päiväkodin tilat toimivat monipuolisena oppimisympäristönä jokapäiväisessä toiminnassamme. Painotuksena toiminnassamme on musiikki, joka kulkee käsi kädessä arjen pedagogiikan kanssa. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Päiväkoti Smile on pieni, leppoisa reilun 20 lapsen päiväkoti. Tunnelma on turvallisen kodikas. Päiväkoti on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti Smile on englanninkielipainotteinen. Englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa. Tarkoituksena on tutustua vieraaseen kieleen ja saada lapsissa kehittymään positiivinen asennoituminen kielen oppimiseen. Musiikkia ja laulua käytämme myös runsaasti.

Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi.

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Pilkkeen päiväkodeissa työt on jaettu lasten kanssa toimivien aikuisten kesken niin, että kaikilla on aikaa keskittyä omaan työhönsä ja tehdä se niin hyvin kuin mahdollista.

Tästä olemme tarkkoja

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman) tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja ja päivähoitaja. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 SS:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Me haluamme tarjota sinulle

- Kuukausipalkan 2363,76-2556,10e /kk

- Innostavan, ketterän ja lempeän toimintakulttuurin, jossa aidosti arvostetaan varhaiskasvatuksen ammattitaitoa,

- Työyhteisön, jossa ollaan sitoutuneita toimimaan lapsen parhaaksi,

- Mahdollisuuden työskennellä painotteisessa varhaiskasvatuksessa mm. kielten, liikunnan, tieteen ja musiikin parissa,

- Laadukkaan sisäilman hirsitalossa,

- Monipuolisia työsuhde-etuja, kuten hyvät työterveyspalvelut, ulkoilutakki, polkupyörä-, hieronta- sekä virike-etu. Katso lisää täältä.

Jos luit juuri itsestäsi, pistä hakemus tulemaan - olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!

Haluaisitko tietää lisää Pilkkeestä ja tavastamme toimia?

Lempeyden voima ei ole vain Pilke-päiväkotien slogan - se kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lue lisää siitä, mitä lempeyden voima meille pilkeläisille tarkoittaa.

- Pilke yrityksenä

- Pilke työnantajana

- Pilkeläisen uratarina

- Pilkkeen varhaiskasvatus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-lastenhoitaja-kouvolan-pilke-paivakoteihin/Z0GVNq