Försäljare (18 tim/v) Alko Jomala och Mariehamn, Alko Oy Ab, Mariehamn
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vi söker FÖRSÄLJARE (18 tim/vk) till Alko Mariehamn Telegrafen och Jomala Maxinge Center

Vi erbjuder dig ett givande och intressant arbete inom högklassig kundservice. Som försäljare på Alko hjälper du kunden att välja en passande dryck till måltiden eller festens finaste mousserande. I denna uppgift får du både hjälpa andra och lära dig själv en hel del. Du får värdefull erfarenhet av ansvarfullt arbete och olika kundbemötanden. Som försäljare sköter du om olika uppgifter i butiken, såsom produkthantering, arbete i kassa och i lager samt överlämning av nätbutiksbeställningar till kunderna. Förutom ett omfattande utbildningsprogram, har du alltid kunniga kollegor omkring dig som stöder dig i de olika arbetsuppgifterna.
Lön enligt kollektivavtal, 12,67-13,33€/timme + tillägg t.ex. på kvällar och lördagar

Du bör vara kundserviceinriktad samt ha en stark vilja att lära dig nytt och utveckla din produktkunskap. Därtill önskar vi att du är företagsam, flexibel och innehar ett positivt arbetssätt.

Vi inleder intervjuerna efter ansökningstiden har gått ut.
Tillsvidareanställningen börjar 17.6.2024 eller enligt avtal.

Är du intresserad? Lämna in ansökan och CV senast 20.5.2024 via rekryteringssystemet https://www.alko.fi/sv/alko-ab/kom-och-jobba-hos-oss/sasongjobb-under-sommaren-och-kring-jul eller e-post till servicechefen Simon Snell, simon.snell@alko.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:simon.snell@alko.fi