Töihin liikenneasemalle Vantaan Tammistoon, Tocca HR Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kesätyöntekijää liikenneasemalle vilkkaaseen Tammistoon.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja mikään päivä ei ole samanlainen. Riippuen päivästä ja hetkestä, toimit kassalla iloisella asiakaspalveluasenteella, hyllytät myymäläpuolen tuotteita, hoidat á la cartea lounasaikaan, valmistat pikaruokia, pidät yleisestä siisteydestä huolta ja huolehdit autopesuhallista. Tottakai, kun liikenneasemalla työskennellään myyt myös perinteisiä huoltoaseman tuotteita, kuten bensiiniä.

Työssä pärjääminen vaatii sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja kykyä työskennellä hektisessä ilmapiirissä hymyssä suin. Yksin et kuitenkaan ole, vaan vuoroissa on aina muitakin. Etunasi on, jos taustaltasi löytyy kokemusta elintarvikekaupan- tai pikaruokalan työntekijänä. Isona plussana on, mikäli olet jo kokenut Veikkausmyyjä ja osaat avustaa asiakkaita pelien ostossa. Lisäksi toimipaikan uutena myyjänä käyt Veikkauksen treenaamo koulutuksen töiden alettua.

Työssä tarvitset hygienia- ja anniskelupassin, mikäli kuitenkaan näitä ei vielä löydy autamme niiden hankinnassa.

Työssä on ehdoton sujuva suomen kielen taito.

Työt alkavat arviolta toukokuussa ja kestävät elo-syyskuulle. Työ on kaksivuorotyötä ja palkkaus kaupan huolto- ja liikenneaseman työehtosopimuksen mukainen tai sopimuksen mukaan, jos sinulla jo kokemusta alalta.

Jätä hakemus heti: https://tocca.likeit.fi/apply/3246239

Jäikö kysyttävää? Soita meille, laita sähköpostia tai tule käymään kahvilla toimistollamme niin jutellaan lisää!

Ilmo Jokelainen, 040 031 3874, ilmo.jokelainen@tocca.fi https://tocca.likeit.fi/apply/2754139

Me Toccalla haluamme olla helposti lähestyttävä ja aito työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen.

www.tocca.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://tocca.likeit.fi/apply/3246239