Yhtenäiskoulun rehtori, Kuhmon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuhmo on Suomen metsäkeskeisin kaupunki, joka on tunnettu korkeatasoisesta musiikki- ja kirjallisuuskulttuurista, erityisesti kamarimusiikista ja Kalevalasta sekä yhteisöllisestä elämäntavasta, jossa arvostetaan hyvän jakamista, osaamista ja laatua. Kuhmo - täyttä elämää metsän ja kulttuurin valtakunnassa!

Kuhmon kaupungissa on haettavana Tuupalan yhtenäiskoulun rehtorin virka (nro 301) 1.11.2024 alkaen. Viran hoito alkaa viransijaisuutena 1.8.2024.

Rehtorin tehtäviin kuuluu Tuupalan yhtenäiskoulun johtamisen lisäksi myös kahden kyläkoulun esimiestehtävät. Tuupalan koulukeskuksessa hallinnon kokonaisuudesta vastaa rehtorin työparina apulaisrehtori sekä kaksi koulusihteeriä.

Rehtorin työpiste sijaitsee Tuupalan viihtyisässä koulukeskuksessa, jossa on myös uusi vuonna 2018 valmistunut puukoulu. Koulukeskuksessa on ensi lukuvuonna noin 500 perusopetuksen oppilaasta.

Edellytämme virkaan valittavalta hyvää hallinto- ja talousosaamista. Esimiestyössä korostuvat pedagoginen näkemys, vuorovaikutustaidot sekä yhteistyö- ja organisointikyky. Arvostamme innostavaa ja kehittävää johtamisotetta. Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta perusopetuksen hallinnollisista tehtävistä ja näkemystä perusopetuksen kehittämisestä Kuhmon toimintaympäristössä.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (14.12.1998/986) mukaisesti. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja cv.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Hakuaika päättyy tiistaina 21.5.2024. klo 16.00.
Aikaisemman haun perusteella tulleita hakemuksia ei oteta huomioon, kaikkien hakijoiden tulee toimittaa uudet hakemukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602121/fi_FI