Vastaava hammaslääkäri, Lahti, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Terveystalossa keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen työyhteisöömme vastaavaa hammaslääkäriä Lahden Suun Terveystaloon. Tutustu siihen, mitä tarjoamme sinulle ja liity joukkoomme!

Mitä vastaavan hammaslääkärin työ Lahden yksikössä pitää sisällään?

Hallinnollista työtä tehdään noin yksi päivä viikossa ja kliinisen työn määrään voit itse vaikuttaa. Kliinisen työn voit tehdä valintasi mukaan joko työsuhteisena tai ammatinharjoittajana. Hammaslääkärinä Suun Terveystalossa pääset tarjoamaan potilaslähtöistä ja kustannustehokasta hammashoitoa Lahden alueen asiakkaille. Meillä voit tehdä monipuolista vastaanottotyötä ja asiakaskuntana on pääsääntöisesti aikuispotilaita. Yksiköstä löytyvät hyvät kuvantamismahdollisuudet, KKTT ja OPTG sekä mahdollisuus keraamisten paikkojen ja kruunujen valmistamiseen. Neljän hoitohuoneen yksikkömme sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla lääkärikeskuksemme läheisyydessä. Toivomme, että tiimityö ja toiminnan kehittäminen ovat lähellä sydäntäsi. Vastaavan hammaslääkärin toimenkuvaan kuuluu toimipisteidemme lääketieteellisen laadun ja vaikuttavuuden johtaminen. Pyrit edistämään moniammatillista yhteistyötä ja toimimaan yksikkösi asiantuntijoiden ammatillisena tukena. Toimenkuva ei sisällä esihenkilötyötä.

Mittaamme vuosittain muun muassa ammattilaistemme työntekijätyytyväisyyttä, työssäjaksamista ja esihenkilötyötä osaajatutkimuksilla. Viimeisimmät osaajatutkimuksen tulokset osoittivat hammaslääkäreiden työntekijätyytyväisyyttä kuvaavan eNPS-lukumme olevan vahva, ja työntekijöidemme jaksaminen on osaajatutkimuksemme mukaan parantunut entisestään. Kyselymme mukaan suunterveyden työntekijät ovat myös erittäin tyytyväisiä esihenkilön toimintaan.

Toimimme Terveystalossa yhden terveyden periaatteella, jossa suunterveys on osa kokonaisterveyttä ja päinvastoin. Ainutlaatuinen sisäisen lähettämisen mallimme tuo potilaan kokonaisterveyden keskiöön ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen hoidon. Terveystalon toiminta kattaa paitsi useita eri hammaslääketieteen erikoisaloja, myös kaikki lääketieteen erikoisalat - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa. Tervetuloa mukaan lujittamaan moniammatillista yhteistyötä!

Vastaavan hammaslääkärin työssä tarjoamme sinulle:

- mahdollisuuden kliinisen työn ja hallinnollisen työn yhdistämiseen
 - suunterveyden keskitetyn organisaation tuen ja ison työnantajan vahvat prosessit
 - hyvän perehdytyksen ja arjen tuen sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen
 - vastaavien hammaslääkärien verkoston ja suunterveyden ylihammaslääkärin tuen, unohtamatta Terveystalon laajoja tukipalveluita

Odotamme sinulta:

- laillistetun hammaslääkärin tutkinnon lisäksi kiinnostusta tai kokemusta hallinnollisista tehtävistä
 - hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 - intoa auttaa kollegoitasi onnistumaan arjessa
 - positiivista ja omaa työtä kehittävää otetta

Haluatko mukaan?

Toivotamme Sinut tervetulleeksi tiimiin ja annamme mielellään lisätietoja tehtävästä.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän sähköisen hakemuksen hakupainikkeen kautta tai ota rohkeasti yhteyttä vastaava ura-asiantuntija Jenni Järvenpäähän tai Head of Dental Sanna Hyväriseen. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana.

Vastaava ura-asiantuntija Jenni Järvenpää
jenni.jarvenpaa@terveystalo.com / 046 920 2697

Head of Dental Sanna Hyvärinen
sanna.hyvarinen@terveystalo.com / 050 531 6123

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/234553/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer