Fysioterapeutti, Keravan Lääkintävoimistelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko merkityksellisen työn kuntoutuksen näköalapaikalta?
Tule töihin Keravan Lääkintävoimisteluun, https://www.keravanlaakintavoimistelu.fi.

Olemme aktiivinen työyhteisö, joka kehittää omaa osaamistaan moniammatillisesti. Olet osa sitoutunutta ja työtänsä kehittävää oppivaa tiimiä. Loistava mahdollisuus kasvaa fysioterapeuttina, kuntoutuksen ammattilaisena tiimin tukemana. Asiakaskuntamme on monimuotoinen; tules-, neurologisia- ja psykofyysisiä kuntoutujia, veteraaneja, lapsia, lymfa-, allas- ja jalkaterapiaa sekä osteopatiaa tarvitsevia asiakkaita. Tarvitsemme tällä hetkellä erityisesti psykofyysisen fysioterapian ja lymfaterapian osaajaa.

Mahdollisuus syventää kanssamme osaamista kuntoutuksesta monitasoisesti. Yrityksessämme on avoin ja rento työkulttuuri. Olemme joustavia, meillä on säännöllinen työnohjaus. Asiakkaamme ovat sitoutuneita ja meiltä haetaan erityisasiantuntijuutta. Yritys on toiminut Keravalla jo 40 vuotta. Yrityksen työvälineistö on modernia, joka tukee kuntoutusprosesseja ja lisää työn mielekkyyttä. Käytössä mm. LPG-kuntoutus, Cryonic huippukylmä, Lympha Press- ja Lympha Touch ja Neurosonic. Opastamme sinua kaikissa uusissa asioissa.

Toimipisteemme sijaitsee Keravalla ja asiakkaamme sijoittuu pääasiassa Keravalle ja lähikuntiin. Ajokortti välttämätön, omaa autoa ei tarvita.
Haemme nuorekkaaseen ja välittömään työyhteisöömme ammattitaitoista työstään innostunutta fysioterapeuttia, jolla muu erityisosaaminen katsotaan eduksi, kuten neurologinen kuntoutus, lymfaterapia, psykofyysinen fysioterapia ja akupunktio.

Tutustu lisää yritykseemmehttps://www.keravanlaakintavoimistelu.fi/
https://www.facebook.com/keravanlaakintavoimistelu/
Instagram @keravanlaakintavoimistelu .

Palkkaamme henkilön heti, kun sopiva löytyy. Työtä tarjolla 40h/viikko. Joustava työaika mahdollistaa työn ja vapaa-ajan sujuvan yhdistämisen. Toimistosihteerimme tukee työn sujuvuutta ja arkisia asioita. Haluamme sinun onnistuvan työssäsi. Kilpailukykyinen palkka sopimuksen mukaan. Henkilöstöalennuksia tuotteista ja palveluista. Lisäksi E-passiedut.

Hakemukset sähköpostilla: terhi.enjala@keravanlaakintavoimistelu.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:terhi.enjala@keravanlaakintavoimistelu.fi