Tuntiopettaja (äidinkieli ja kirjallisuus, S2), Orimattilan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Orimattilan kaupungin opetuspalveluissa on haettavana tuntiopettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025. Sijoituskoulu Orimattilan yhteiskoulu. Opetettavat aineet äidinkieli ja kirjallisuus 14 vvt ja S2-kieli 8 vvt.

Orimattilan yhteiskoulu on 430 oppilaan yläkoulu, 45 opettajan ja viiden koulunkäynninohjaajan oppimisyhteisö. Koulun oppilaat ovat vuosiluokilla 7-9. Koulussa on kolme erityisluokkaa sekä yksi kaupunkikohtainen joustavan perusopetuksen luokka (JoPo). Koulussa työskentelee kaksi laaja-alaista erityisopettajaa, joiden kanssa aineenopettajat tekevät tiivistä yhteistyötä. Koulu toimii 5-jaksojärjestelmässä ja käytössä on 75 minuutin oppitunnit. Toiminta on tiimiorganisoitua ja työyhteisö on moniammatillinen ja toisiaan tukeva. Oppimisalustoina ovat Pedanet ja Office 365. Orimattilan yhteiskoulu kohtaa ja tukee oppilaita tasa-arvoisina ja yhdenvertaisina.
Otamme käyttöön vastavalmistuneen koulurakennuksen lukukauden alkaessa.

Toivomme tehtävään innostunutta opettajaa. Myös työuransa alussa oleva opettaja on tervetullut kouluumme.
- hallitset äidikielen ja kirjallisuuden sisältöalueet
- käytät monipuolisia oppimis- ja arviointimenetelmiä
- hallitset sähköisen oppimisympäristön
- otat huomioon erilaiset oppijat ja oppimistavat
- omaat hyvät vuorovaikutustaidot
- toimit tiimin jäsenenä ja itsenäisesti
- uskallat kokeilla, tehdä, onnistua

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme virassa viiden kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan Kuntarekryn kautta 21.5.2024 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601811/fi_FI