Perusopetuksen luokanopettaja, Orimattilan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Orimattilan kaupungin opetuspalveluissa on haettavana perusopetuksen luokanopettajan viransijaisuus ajalle 5.8.2024- 31.5.2025, jonka sijoituskoulu on Myllylän koulu.

Haemme innostuvaa ja joustavaa yhteisöömme sopivaa tiimipelaajaa, jolla on nykypäivän kouluarjessa tarvittavaa pelisilmää ja halua kehittää hyvinvointia koulussamme.

Myllylän koulu on liki 300 oppilaan kaksisarjainen alakoulu, jossa on yhteensä noin 28 henkilökunnan jäsentä. Toiminta-ajatuksena on "jokaiselle oppijalle mahdollisuus".

Meillä on yleisopetuksen luokkien lisäksi 3 erityisluokkaa, joiden oppilaista osa integroituu osittain yleisopetuksen luokkiin. Myllylän koulussa huomioidaan sekä lasten että aikuisten vahvuudet. Meille on tärkeää kohtaaminen, positiivinen pedagogiikka ja tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen. Myllylän koulussa osataan auttaa, kiittää ja kannustaa. Selkeä työnjako, yhteisöllisyys ja positiivisuus tukevat työssä jaksamista. Koulumme on aktiivinen Erasmus-koulu.

Edellytämme hyviä ryhmänhallinta- ja ohjaustaitoja sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja osaamista erilaisten oppijoiden kohtaamisessa. Eduksi katsomme kiinnostuksen ja osaamisen erityisesti musiikin tai käsitöiden opettamisesta.

Arvostamme:
- aktiivista ja positiivista asennetta
- hyviä yhteistyö-ja vuorovaikutustaitoja
- kykyä eriyttää opetusta
- kokemusta alakouluikäisten parista ja sujuvasta huoltajayhteistyöstä

Virkojen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme virassa neljän kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan kuntarekryn kautta 21.5.2024 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää sähköiseen hakemukseen.

Määräaikaisessa tehtävässä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599953/fi_FI