Hitsaaja, Ammattiturva Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka tähtäimessä on rakentaa kestävää työelämää seka? työntekijöille että työnantajille. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa.

Haemme nyt asiakkaallemme Ouluun:

Metallialan osaajia

Toivomme sinulta kokemusta ja koulutustaustaa metallialalta, aiempaa hitsauskokemusta sekä oma-aloitteista asennetta. Työt sisältävät hitsauksia metallirakenteiden parissa, plasma- ja polttoleikkauksia sekä muita metallialan tehtäviä, kuten mekaanisia asennuksia, taikka kunnossapidon tehtäviä.

Hitsaajana olet kartuttanut työkokemusta puikko sekä mig/mag-hitsauksesta. Osaat käsitellä eripaksuisia teräslaatuja ja pystyt tekemään laadukasta hitsaussaumaa. Arvostamme myös voimassaolevia hitsausluokkia sekä kuvienlukutaitoa.

Eduksi Katsomme

Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit
      Ajokortin
      Täsmällisyyden ja hyvän fyysisen kunnon
      Ennen kaikkea oikeanlaisen asenteen työntekoa kohtaan

Yhteydenotto:

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Puhelin: 050 331 5943 tai 044 445 5012

Sähköposti: oulu@ammattiturva.fi

Tärkeimpänä kulmakivenä ja syynä hakea meille töihin on se, että meillä on ammattitaitoinen ja pätevä porukka, joka huolehtii sinusta ja kaikesta työsuhteeseen liittyvistä asioista. Meillä voit piipahtaa toimistolla osoitteessa Uusikatu 35, vaikkapa kahvilla ja vaihtamassa kuulumiset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://armstrong.likeit.fi/apply/1471206