Kotihoidon sairaanhoitajan ja lähihoitajan sijais, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sairaanhoitajia ja lähihoitajia Pohjois-Savon hyvinvointialueen Keskiselle alueelle (Kuopio, Vehmersalmi, Riistavesi, Kaavi, Tuusniemi, Juankoski) eri pituisiin sijaisuuksiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät käytettävyytesi ja tarpeen mukaan. Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin, mihin kotihoidon tiimiin/yksikköön haluaisit työllistyä.

Sairaanhoitajan sijaisuuksia on tarjolla muun muassa Kuopion keskustan alueelle, ARVI-tiimiin, Petosen kotihoitoon, Pyörön kotihoitoon sekä Leväsen kotihoitoon.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Kotihoidon työntekijänä saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä, jossa Sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja vahvistaa omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi, sekä kehittää kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa. Työssäsi kotihoidossa tärkeää on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentelytaidot.

Kotihoidon sairaanhoitajan työ sisältää monipuolista asiakas- ja hoitotyötä ja tiimin sairaanhoidollisen asiantuntijan tehtäviä. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito ja lääkehoidosta huolehtiminen, palvelutarpeen arvioiminen ja palvelu- ja kuntoutussuunnitelmien päivittäminen sekä laaja-alainen yhteistyö verkostossa. Sairaanhoitaja tekee tiivistä yhteistyötä kotihoidon oman lääkärin ja omaisten kanssa. Tässä työssä pääset myös käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi.

Lähihoitajana kotihoidossa toimit perushoidon asiantuntijana. Vastaat asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme Sinulle?

Työterveyshuollon palvelut sekä E-passi edut kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä hyvän perehdytyksen ja mukavan tiimin. Sairaanhoitajan työ on päivätyötä ja palkka on 2750,37 €/kk. Lähihoitajan työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja palkka on 2500 €/kk. Osaan kotihoidon sijaisuuksista vaaditaan B-luokan ajokortti.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuutena tehtävään sairaanhoitajalla on sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Huomioimme hakuprosessissa myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat.

Lähihoitajan sijaisuuksiin tällä hakemuksella meille voi hakea jo valmistuneet lähihoitajat sekä sosiaali- ja terveydenhuollon alan opiskelijat. Hakijan kelpoisuus sijaisuuteen tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Lähihoitajan sijaisuuksiin vaaditaan esim. opinnoissa jo suoritetut lääkehoidon perusteet.

Muuta huomioitavaa

- Haastatteluja sijaisuuteen käydään jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
- Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.
- Sijaisuuteen valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Täytä siis hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601823/fi_FI