Teamleader till Settlementgruppen, Ålandsbanken Abp
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Teamleader till Settlementgruppen - Affärsstöd Kapitalmarknad
Är du vår nya Teamleader?

Vi söker nu en Teamleader till Settlement inom avdelningen Affärsstöd Kapitalmarknad. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas. Vår arbetsplats kännetecknas av dialog och korta beslutsvägar där våra medarbetare med sin kunskap är med och bidrar till bankens utveckling.

Settlement gruppen tillhandahåller tjänster till bankens samtliga affärsområden (Finland, Åland, Sverige och Partnersamarbeten). Settlement ansvarar för: avveckling och avstämning av värdepappersaffärer och -leveranser för privat kunder och företag, myndighetsrapportering, hantering av fondaffärer och utredningar kopplat till det dagliga arbetet.

Din roll

Som Teamleader ansvarar du självständigt för en effektiv fördelning av arbete och resurser inom gruppen på 5 personer. Du identifierar och löser utmaningar, följer strukturerat upp gruppens mål och ansvarar för att skapa en positiv arbetsmiljö där medarbetarna trivs och kan utvecklas. I din roll har du ett nära samarbete med Förvaltningschef samt Processägare inom förvaltning. Rollen innebär kontaktytor både internt och externt.

Tjänsten är ordinarie och placeringsorten är vårt huvudkontor i Mariehamn.

Din profil

Vi söker dig som är ansvarstagande, lösningsfokuserad och strukturerad, samt trivs i en roll där du ansvarar för gruppens verksamhet och utveckling. Det är också viktigt att du som person har förmågan att hantera stressade situationer, kan ge och ta feedback. Rollen förutsätter en högskoleutbildning och erfarenhet inom Kapitalmarknaden. Kunskaper i finska är meriterade.

Att arbeta på Ålandsbanken

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken!

https://www.alandsbanken.ax/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Vill du veta mer?

Närmare information ges av Förvaltningschef Hanna Karlsson, hanna.karlsson@alandsbanken.fi eller rekryterare John Boman, john.boman@alandsbanken.fi. Välkommen med din ansökan och CV senast den 20.05.2024.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=182&ProjectId=177533&DepartmentId=21463&MediaId=6