Musiikkioppilaitoksen opettaja, Kauhajoen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kauhajoen Panula-opistossa on haettavana

Musiikkioppilaitoksen opettaja toistaiseksi 1.8.2024 lukien

Panula-opisto on koko Suupohjan alueella toimiva musiikkiopisto, jonka toimipisteet ovat Kauhajoki, Isojoki, Karijoki ja Teuva. Opetuksen järjestää Kauhajoen kaupunki. Musiikkiopistossamme opiskelee noin 200 lasta ja nuorta. Panula-opistossa pääset mukaan pienehkön, laajalla alueella toimivan aktiivisen musiikkiopiston toimintaan.

Panula-opisto etsii innostunutta ja aktiivista rytmimusiikin opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkatehtävään. Tehtävään sisältyy laulu- ja/tai instrumenttiopetuksen lisäksi musiikin hahmotusaineiden sekä yhteissoiton (bändi) opetusta. Valittavan opettajan pääaine voi olla laulu tai jokin instrumentti, kuitenkin laaja-alainen bändisoitinten hallinta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Virkasuhteen ehdot ja palkkaus ovat kunnallisen opetusalan OVTES:n mukaiset.
Viran täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnan suorittamisesta. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Hakemukset (sisältäen CV:n ja tärkeimmät muodollisen pätevyyden osoittavat tutkintotodistuskopiot) lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään joko sähköisesti hyvinvointipalvelut@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, Panula-opisto, PL 500, 61801 KAUHAJOKI.

Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 27.5.2024 klo 15.00.

Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAU-05-4-24/fi_FI