Elämysopas, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEITTÄYDY MUKAAN!

Alati kasvava Bomban hurma saa nyt jatkoa! Miltä kuulostaisi heittäytyä mukaan luomaan Break Sokos Hotel Bomban uutta lukua ja liittyä osaksi rennon rempseää Bomban heimoa? Juhannuksena 2024 valmistuvan hotellilaajennuksemme myötä palvelutarjontamme kasvaa. Bomballe avautuu täysin uusi elämyspalvelutoiminta kesällä 2024, jonka myötä Bomba tarjoaa niin ohjattuja ohjelmapalveluja kuin välinevuokrausta kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme ensimmäisenä koko S-ryhmässä.

Oletko etsimämme ELÄMYSOPAS varmistamaan ikimuistoiset asiakaskokemukset osana Bomba Safaris Karelian Adventures & Experiences -tiimiä?

Sykkiikö sydämesi luontoelämyksille ja haluaisit olla osana tiimiämme mahdollistamassa asiakkaillemme mahtavat luontokokemukset?
Elämysoppaana pääset ylpeänä esittelemään pohjoiskarjalaista luontoa ja sen mahdollistamia elämyksiä sekä kotimaisille että kansainvälisille ryhmillemme. Nautit luonnossa liikkumisesta ja oppaana toimimisesta sekä omaat iloisen ja positiivisen asenteen.

Tehtäviisi kuuluu varmistaa asiakkaillemme ammattitaitoiset ja turvalliset elämykset. Toimit myös asiakaspalvelupisteillämme hotellilla sekä safaritalolla ja hoidat vuokravälineiden luovutusta ja vastaanottoa. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu eri kanavissa ja muita päivittäisiä safaritalon tehtäviä.

Toivomme sinulta kykyä ongelmanratkaisuun, sillä joskus esimerkiksi sää voi tehdä tepposet tai vähintäänkin koetella luontoelämysten parissa. Toivomme myös, että omaat kokemusta erilaisista luontoliikuntalajeista ja uskallat heittää positiivista persoonaasi peliin ryhmän edessä.

Asiakaspalveluhenkisyytesi on meille tärkeää ja toivomme, että isommankin ryhmän ohjaaminen sujuu sinulta. Tärkeää olisi, että ymmärtäisit, kuinka positiivinen asiakaskokemus syntyy ja kuinka omalta osaltasi olet varmistamassa, että Bomballa vieraillut asiakkaamme lähtee kotimatkalle hymyssä suin.

Edellytämme:
Reipasta, joustavaa ja oma-aloitteista työotetta.
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi.
Melontaohjaajan pätevyyttä.
Vähintään B- ajokorttia.
Ensiaputaitoja.

Haemme elämysoppaita sekä kokoaikaiseen että osa-aikaisiin tehtäviin. Työ sisältää ilta- sekä viikonlopputyötä. PKOlaisena saat monipuolisen työnkuvan, kivan työporukan sekä mahdollisuuden edetä halutessasi urallasi. Saat lisäksi käyttöösi sekä S-ryhmän että PKO:n erittäin hyvät, jopa Suomen parhaaksi kutsutut, henkilöstöedut (https://pko.fi//suomen-parhaaksi-kehutut-henkilostoedut/). PKO:lla on myös keskimääräistä laajemmat ja kattavammat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Hakemukset pyydämme 27.5. mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime hetkille, sillä luemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Katso TE-Livelähetys: https://te-live.fi/lahetykset/AY05Zdlxq

Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 9-16 kohdepäällikkö Minna Leväinen p. 010 762 3901 tai sähköpostitse minna.levainen@sok.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/BREAK-SOKOS-HOTEL-BOMBA/Haemme-elmysopasta-varmistamaan-ikimuistoiset-asiakaskokemukset-osana-Bomba-Safaris---Karelian-Adventures---Experiences--tiimi_R-27889