Kliinisen hoitotyön asiantuntija, toimi, teho- ja, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meidän tiimimme kaipaa uutta jäsentä - kokenutta ja kehittämismyönteistä kliinistä hoitotyön asiantuntijaa, jolla on vahva osaaminen ja kiinnostus kriittisesti sairaan potilaan hoitotyön sekä näyttöön perustuvien hoitokäytäntöjen kehittämiseen. Toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi joukkuetta, joka keskittyy Pohjois-Suomen vaativimpien teho- ja valvontahoitopotilaiden hoitoon ja jossa olet aktiivisessa roolissa edistämässä hoitotyötä ja potilasturvallisuutta.

Tehtävän alkaessa alueenasi on lasten-, vastasyntyneiden- ja keskosten teho- ja valvontahoitotyö. Kliinisenä hoitotyön asiantuntijana vastaat monipuolisesti teho- ja valvontahoitotyön laadun ja potilasturvallisuuden ja kehittämisestä ja edistämisestä Pohteen hoitoketjun mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu hoitotyön prosessien arviointi, kehittäminen ja seuranta, koulutusten suunnittelu ja toteutus sekä osallistuminen tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Työssäsi pääset tiiviiseen yhteistyöhön moniammatillisen tiimin ja muiden kliinisten hoitotyön asiantuntijoiden kanssa, mikä mahdollistaa osaamisesi laajan kehittämisen ja jakamisen.

Haetulta henkilöltä odotamme vahvaa kliinistä osaamista ja kokemusta lasten-, vastasyntyneiden- ja keskosten teho- ja valvontahoitotyöstä. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä muuttuvissa tilanteissa. Hakijalta edellytetään kehittämismyönteisyyttä ja innovatiivista otetta hoitotyöhön. Lisäksi arvostamme kokemusta hoitotyön koulutustehtävistä ja näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä modernissa ja kehittyvässä työympäristössä, jossa pääset vaikuttamaan hoitotyön laatuun ja potilasturvallisuuteen. Lisäksi tarjoamme monipuoliset kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet sekä kannustavan ja innostavan työyhteisön.

Jos tunnistat itsesi edellä mainituista ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, lähetä hakemuksesi meille. Tule osaksi huipputiimiä, jossa voit vaikuttaa ja kehittyä teho- ja valvontahoitotyön asiantuntijana. Meillä on tekemisen meininki ja kaiken toimintamme ytimessä on lapsen ja hänen perheensä etu - he ovat hoidossamme aina etusijalla!

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi AMK tai terveydenhuollon kandidaatin tai terveystieteiden maisterin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti sekä perehtyneisyys tutkimustyöhön ja vahva kliinisen työn hallinta omalta asiantuntijuusalueelta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/596161/fi_FI