Ohjaaja AMK (Impro, Jyväskylä), määräaikainen, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Palkkaus: 2506,76€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule työkaveriksemme iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme! Haemme määräaikaiseen tehtävään ajalle mahdollisiman pian - 31.7.2025

OHJAAJAA

Impro on kehitysvammaisten- ja autisminkirjon aikuisten päivätoimintaa järjestävä toimintayksikkö. Ohjaajan keskeisenä tehtävänä on tukea ja vahvistaa asiakkaiden itsemääräämisoikeutta, osallisuutta sekä toimintakykyä. Ohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaamista ja avustamista päivätoiminnassa. Lisäksi ohjaajat suunnittelevat yhdessä asiakkaiden kanssa päivätoiminnan sisältöä, joka toteutetaan ryhmämuotoisena toimintana. Toiminta voi olla esimerkiksi multisensorista toimintaa, kädentaitoja ja taidetoimintaa, liikuntaa ja kehontuntemusta, musiikkia ja retkeilyä, sosiaalisten taitojen, kommunikaation sekä arjen taitojen harjoittelua. Lisäksi jokaisella ohjaajalla on työtehtäviin liittyviä vastuualueita.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka on innostunut ja kiinnostunut kehitysvammaisten- ja autisminkirjon asiakkaiden parissa työskentelystä. Meillä saat tuoda esille omaa osaamistasi ja perehdytämme sinut tehtävään. Asiakasjärjestelmämme on Sosiaalieffica, tarvittaessa saat myös siihen perehdytystä ja koulutusta. Kehitysvammaisten kanssa työskentelyssä erityistä hyötyä on vuorovaikutus- ja läsnäolotaidoista. Arvostamme myös, jos sinulla on osaamista erilasten ryhmätoimintojen ohjaamisesta, puhetta tukevien ja korvaavien menetelmien käytöstä tai muuta kehitysvamma-alaan liittyvää osaamista.

Yksikkö sijaitsee Jyväskylässä Seppälän kaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yksikössä työskentelee seitsemän ohjaajaa ja yksi palveluvastaava. Asiakkaita on yhteensä 14. Osa asiakkaista käy päivätoiminnassa osaviikkoisesti tai -päiväisesti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosionomi AMK tai aiempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme kuulumista Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Eduksi katsotaan, että hakijalla on voimassa oleva hygieniapassi, AVEKKI-koulutus, ensiapukoulutus, LOP/LOVE sekä PKV, tai niiden hyväksytty suorittaminen työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601856/fi_FI