Ohjaaja, talonrakennusala, Muhos, Ammattiopisto Luovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 2090-2430€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osaavaa ja ammatillisesta erityisopetuksesta kiinnostunutta ohjaajaa Muhokselle rakennusalan perustutkintokoulutukseen, talonrakennuksen osaamisalalle.

Erityinen tehtäväsi

Ohjaajana toteutat yksilöllisiä opintopolkuja opiskelijoillemme ammatillisen erityisopettajan työparina. Opetusta toteutetaan käytännönläheisesti tekemällä oppien. Keskeistä työssäsi on opiskelijoiden yksilöllinen ohjaus ja tukeminen kaikissa oppimistehtävissä oppilaitosympäristössä ja talonrakennusalaan liittyvissä työkohteissa. Lisäksi osallistut opiskelijoiden henkilökohtaisten opiskelusuunnitelmien laatimiseen ja yhteistyöhön opiskelijoiden lähiverkostojen kanssa. Yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa luotte opiskelijoillemme parhaat mahdolliset oppimisen edellytykset ja yksilölliset polut työelämään.

Oletko etsimämme osaaja?

Voit olla etsimämme ohjaaja, jos sinulla on vahva talonrakennusalan osaaminen ja koulutus. Arvostamme, mikäli sinulta löytyy sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkinto tai osaamista ohjausalan tehtävistä. Meillä sinun on mahdollisuus myös kouluttautua työn ohessa ja haluammekin kannustaa sinua tähän. Omaat taidon ja vahvan halun ohjata erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita ja koet tiimityöskentelyn mielekkäänä. Työssäsi tarvitset B-ajokortin.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö. Työ alkaa 1.8.2024. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja tehtävän palkkaus on työkokemuksestasi riippuen noin 2090-2430e/kk. Sinulla on mahdollisuus pitää vuosilomat oppilaitoksen loma-aikoina, eli pääset nauttimaan kesän auringosta muualla kuin työmaalla!

Miksi tulisit työskentelemään juuri meidän kanssamme?

Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen kulttuuria ja Luovissa saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo.

Henkilöstömme tyytyväisyys on kokonaisuutena erinomaisella tasolla ja siitä kertoo syksyllä 2023 toteutettu henkilöstökysely, jossa henkilöstön suositteluhalukkuus Luovia työnantajana kohtaan oli erinomainen, eNPS tuloksen ollessa 54.

Pääset kehittämään omaa osaamistasi isossa ja uudistuvassa organisaatiossa, jolla on rohkeutta kokeilla uutta ja oppia epäonnistumisista. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet ja tuemme monipuolisesti henkilöstöämme hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi rennolla ja toisia kunnioittavalla ilmapiirillä sekä ajanmukaisilla työvälineillä.

Luovissa pääset nauttimaan esimerkiksi hyvistä loma-, liikunta- ja kulttuurieduista sekä työsuhdepyöräedusta ja merkkipäivän tullen muistamme henkilöstöämme, emmekä unohda palkita onnistumisista. Kannustamme henkilöstöämme oman osaamisen kehittämiseen sekä uuden oppimiseen. Lue lisää Luovista työnantajana sivuiltamme.

Tervetuloa osaksi opiskelijalähtöistä työyhteisöä!

Kiinnostuitko? Näin haet meille: vastaa järjestelmässämme muutamaan kysymykseen ja liitä mukaan CV:si. Hakuaika päättyy maanantaina 20.5.2024. Pidämme haastattelut Muhoksella 27.5. ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

Heräsikö kysyttävää? Voit soittaa koulutuspäällikkö Katja Holannille numeroon 0403193 077. Mikäli Katja ei pääse puhelusi hetkellä vastaamaan, hän soittelee sinulle takaisin.

Ammattiopisto Luovi
Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii yli 900 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://luovi.solaforce.com/app/external/jobs/414?source=TE_PALVELUT