Avoin kesätyöhakemus - Hyvinkään alue, Transval Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jos avoimissa työtehtävissä ei ollut sinulle sopivaa työtä nyt tarjolla, niin voit jättää meille avoimen hakemuksen Hyvinkäälle koskien logistiikan eri työtehtäviä!

Kerro meille hakemuksessasi millaista työtehtäviä haet, miltä alueelta, millaisilla viikkotunneilla ja vuoroilla, sekä kuinka pitkäksi aikaa etsit työtä. Tahtoisimme myös kuulla hakemuksessasi jo kertyneestä työkokemuksestasi, erityisesti jos olet työskennellyt aiemmin logistiikka/varastoalalla. Monessa toimipisteessä on käytössä myös erinäisiä työkoneita, joten kerrothan, mikäli sinulta löytyy kokemusta esimerkiksi vastapainotrukilla ajosta.

Etsimme usein tekijöitä erilaisiin logistiikan työtehtäviin, kuten vastaanottoon, keräilyyn, pakkaamiseen ja trukin puikkoihin, sekä teollisuuden kokoonpano- ja pakkaustoimintoihin. Haemme myös tekijöitä rakennuslogistiikan työtehtäviin. Monissa työtehtävissä pärjää hyvällä asenteella, hyvällä fyysisellä kunnolla ja innokkuudella oppia uutta!

Mitä tarjoamme?

- laadukkaat työvaatteet

- reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

- Kattavan perehdytyksen työhön

- alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- Epassi sopimusruokailut

- Kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun (työsuhteen jatkuessa yli 6kk, sekä tehtyjä työtunteja väh.160 h)

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaanottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa tai tuotantotiloissa, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 30 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kehittämisestä mm. logistiikkaosaamisen, turvallisuuden ja esihenkilötyön osalta. Laitathan hakemusta tulemaan, oletpa sitten raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, tai alalle vasta siirtyvä. Miltä kuulostaa? Tule Transvalille ja pääset tekemään merkityksellistä työtä osana Posti konsernia monimuotoisessa työympäristössä, jossa on paljon erilaisia uramahdollisuuksia myös tulevaisuutta ajatellen! www.transval.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/avoin-kesatyohakemus-hyvinkaan-alue/Zq1Gkg