Järjestelmäinsinööri, Puolustusvoimat
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Palkkaus: 4170,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme järjestelmäinsinööriä (F/A-18 Hornetin mekaaniset järjestelmät) Järjestelmäkeskukseen Tampereelle.

Järjestelmäinsinöörinä toimit F/A-18 Hornet-hävittäjäkaluston tyyppivastuuorganisaatiossa mekaanisten järjestelmien järjestelmävastuullisena asiantuntijana.

Vastaat kokonaisvaltaisesti lentopintojen, lennonohjausjärjestelmän mekaanisten sekä elektrohydromekaanisten järjestelmien ja generaattorin kunnossapidon järjestelyistä, elinjaksonhallinnasta ja kehittämisestä. Tuet ja suunnittelet ratkaisuja teknisiin ja laadullisiin ongelmiin, valmistelet niihin liittyviä asiantuntijalausuntoja ja laadit mm. TMT-asiakirjoja ja ohjekirjamuutosesityksiä.

Suunnittelet ja toteutat oman vastuualueesi varaosa- ja palveluhankintoja sekä valmistelet ja seuraat taloussuunnitelmaa. Pidät jatkuvaa yhteyttä kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin sekä laitevalmistajiin ja varaosatoimittajiin.

Työ sisältää matkustamista kuukausittain kotimaassa ja 1-2 kertaa vuodessa ulkomailla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin korkeakoulututkintoa (esim. lentotekniikka tai konetekniikka) sekä ajantasaista vahvaa työkokemusta lentoteknisestä työstä.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä esiintymiskykyä. Arvostamme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Luemme eduksi ajantasaisen tehtävää tukevan työkokemuksen teknisestä asiantuntijatyöstä. Luemme eduksi myös tuntemuksen lentokaluston lentopintojen, lennonohjausjärjestelmän ja generaattorin sekä kunnossapidon prosessien ja logistiikan järjestelyistä. Luemme eduksi kokemuksen materiaalin ja palvelujen hankintojen teknisestä valmistelutyöstä sekä Hornetin tyyppituntemuksen. Lisäksi luemme eduksi kokemuksen sotilasilmailun toimintaympäristöstä Puolustusvoimissa ja kotimaisessa teollisuudessa.

Tehtävässä tarvitaan kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa mm. ohjekirjallisuuden tulkintaan sekä kansainväliseen vuorovaikutukseen.

Tarjoamme henkilöstöllemme monenlaisia palvelussuhde-etuja, mm.
- tutkitusti hyvän työilmapiirin
- mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja osaamisen kehittämiseen
- etenemismahdollisuuksia tehtävä- ja seuraajasuunnittelun avulla
- joustavia työaikamuotoja
- vuokratuettuja palvelussuhdeasuntoja
- liikuntamahdollisuuksia työajalla
- virkistysalueita vapaa-ajan käyttöön
- tuetun työpaikkaruokailun
- työterveyshuollon palvelut

Toivomme hakemuksia sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta
ID 4670
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.valtiolle.fi/fi-FI