Juridinen erityisasiantuntija (tietosuoja ICT-asi, Liikenne- ja viestintävirasto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 28.5.2024
  • Palkkaus: 4948,56-5163,71€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Teknologia- ja tietopalveluihin ICT-puolelle tietosuojaan perehtynyttä juridista asiantuntijaa vakituiseen virkaan. Tehtävään valittu nimitetään erityisasiantuntijan tai lakimiehen tehtävään riippuen valittavan henkilön tutkinnosta. Työtehtäväsi koostuvat tietojärjestelmien tietosuojan varmistamisesta ja tietojärjestelmäkokonaisuuden hallinnasta tietosuojan osalta. Erityisasiantuntijana koordinoit ja autat tietohallinnon henkilötietojen tietoturvaloukkausten selvittämisen dokumentoinnissa ja koordinoit selvitystyötä toimialueella.

Työssäsi koordinoit tietosuojaa koskevien vaikutusten arviointeja (DPIA) ja hallinnoit tietosuojan tilannekuvaa koko tietojärjestelmäsalkun osalta. Osallistut myös kehittämisprojektien tukemiseen ja kehittämisen mallin jatkokehitykseen tietosuojan osalta. Olet myös tietohallinnon edustaja viraston tietosuojaverkostossa ja yhteyspiste tietosuojavastaavalle.

Tunnistat tietojen käsittelyyn liittyviä riskejä ja vakuutat löytämällä hallintakeinot yhdessä viraston muiden tietosuoja-asiantuntijoiden kanssa. Hämmästytät kollegat ratkaisukyvylläsi. Tukesi viraston kehityshankkeille on arvostettua ja olet aina valmiina vastaamaan eteen tuleviin tietosuojavaatimusten soveltamista koskeviin kysymyksiin.

Tehtävässä pääset soveltamaan tietosuojavaatimuksia julkisten ja turvaluokiteltujen tietojen ja tietojärjestelmien näkökulmasta. Työskentelet tiimissä muiden ICT-asiantuntijoiden kanssa ja tukenasi on myös viraston muut lakimieskollegat.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4899/fi_FI