Sosiaalialan ohjaaja, Abnoy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosionomia tai sairaanhoitajaa Tampereen Kaukajärvellä sijaitsevaan asumispalveluyksikköön vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Työn kuvaus

Oletko valmis työntekijä, kun astut ensimmäiseen työvuoroosi? Olethan työskennellyt mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa jo 30 vuotta? Olet luonnollisesti valmis tekemään 10-tuntisia työpäiviä ja ajamaan itsesi loppuun työnantajan vuoksi? Et tietenkään ole, eikä tarvitsekaan! Meille on sydämen asia, että työntekijä voi hyvin töissä ja saa palautua vapaa-ajalla. Emme edes väitä, että tekemämme työ olisi kevyttä, siksi haluamme pitää työntekijöistämme huolen. Teimme juuri työyhteisökyselyn, jossa saimme hienoja tuloksia, ollen kaikissa kategorioissa selkeästi sote-alan keskiarvon yläpuolella. Erityisen hyvän arvosanan saimme työntekijän työnantajaan sitoutumisesta sekä esihenkilötyöstä. Työ vaatii tekijältään paljon, mutta haluamme auttaa yksittäistä työntekijää ja työyhteisöjämme tekemään parhaansa. Meillä on matala organisaatio ja ratkomme ongelmia yhdessä, ketterästi. Meillä on kattava työterveyshuolto ja kattava vapaa-ajanvakuutus ja hammaslääkäriinkin pääsee firman piikkiin!

Jotain mekin kuitenkin haluamme sinulta. Olet sosionomi tai sairaanhoitaja ja kiinnostunut aikuisten parissa tehtävästä työstä. Tarvitsemme konkareita, mutta myös uransa alussa olevia tekijöitä. Olet aktiivinen ja uusista asioista kiinnostuva. Olet kehityshakuinen, haluat kehittyä itse ja haluat kehittää myös työyhteisöäsi. Asenne työhön on erityisen tärkeää, eikä huumorintajusta ainakaan haittaa ole. Osaat ratkoa ongelmia ja et jäädy kovissakaan paikoissa. Olet valmis ottamaan enemmänkin vastuuta, kuten toimia vastuuhenkilön varahenkilönä. Työn luonne vaatii ajokortin. Kyky hallita kokonaisuuksia ja priorisoida asioita sekä tehdä itsenäisesti päätöksiä luetaan hakijalle eduksi. Luemme eduksesi päihdetyön kokemuksen, mutta pääasia on, että olet meille ihmisenä sopiva.

Meillä on nyt avoinna ohjaajan työsuhde Casa Nauhan yksikössämme. Työsuhde kestää 31.8.2025 saakka. On mahdollista, että työsuhde jatkuu pidempäänkin. Casa Nauha -asunnot muodostavat 45 rivitalon yhteisön, joka työskentelee päihteettömän elämäntavan ja asumisen edistämiseksi. Yhteisön toimintaan sisältyy mm. vertaisryhmiä, liikuntaharrastuksia, retkiä sekä erilaista viriketapahtumia. Tukiasumisessa tähdätään itsenäiseen asumiseen, johon siirtyessään asiakkaallla on tukiasumisen aikana rakennetut verkostot ja tuki jatkamassa Casa Nauhalla alkanutta uutta, päihteetöntä elämäntapaa.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johanna.sjovall@nauha.fi