Lähihoitaja, Kyyhkylä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 5.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme lähihoitajia Kyyhkylä Oy:n Palveluasumisyksikköön, jonka toiminta on käynnistynyt huhtikuussa 2024. Kyyhkylän Palveluasumisen tarjoamat palvelut pitävät sisällään ikääntyneiden ympärivuorokautista palveluasumista ja yhteisöllistä asumista.

Lähihoitajan tehtävänä on avustaa asukkaitamme arjessa, tarjota heidän tarvitsemaansa hoitoa sekä avustaa ja tukea asukkaidemme toimintakykyä. Tehtävään ja työyhteisöömme soveltuvat parhaiten vähintään jonkin verran kokemusta omaavat henkilöt, jotka ovat avoimia kehittämään uuden yksikön toimintaa, ovat sosiaalisesti älykkäitä ja kivoja työkavereita, noudattavat säädöksiä ja ohjeistuksia, mutta omaavat aloitekykyä ja itsensä johtamisen taitoja. Työssä pärjää hyvillä tietoteknisillä taidoilla.

Haemme lähihoitajia täysiaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, osa-aikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen, osa-aikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työajat ovat kolmivuorotyö tai kaksivuorotyö sopimuksen mukaan. Aloitus sopimuksen mukaan joustavasti

Tässä tehtävässä edellytämme
 Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja)
 Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
 Rikostaustaote iäkkäiden kanssa työskentelyä varten
 Olethan valmis hankkimaan hygieniapassin ennen töiden aloitusta
 Lääkeosaaminen katsotaan eduksi

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
 Kyyhkylä Oy on yrittäjävetoinen ja täysin kotimaisesti omistettu yhtiö, tuotamme laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluita Mikkelin Kyyhkylässä.
Vastuullisuus, suvaitsevaisuus ja ihmisarvon kunnioittaminen sekä oikeudenmukaisuus ja uudistuminen ovat toimintamme yhteisesti hyväksytyt arvot.
 Yhtiö työllistää tällä hetkellä liki 40 ammattilaista, jotka tuottavat laaja-alaisia hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluita. Kyyhkylässä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi, omaa persoonaa ja vahvuuksia hyödyntäen. Olemme sitoutuneet henkilöstön jatkuvaan kehittymiseen sekä laadukkaaseen esimiestyöhön.
 Toimivan työterveyshuollon palvelut Mehiläisessä.
 Saat kattavat henkilöstöedut 2024 mm. 200 € vuotuisen saldon HammasMehiläiseen, 100 € vuotuisen saldon Kyyhkylän Kuntoutuskeskukseen, -20 % henkilöstöedun konsernin yhtiöiden valikoituihin tuotteisiin ja palveluihin (Kyyhkylä Oy, Kyyhkylän Kartano Oy, Wellbeing365 Oy, Elämäsi Kunnossa Oy), veloitukseton kuntosali työpaikalla ja viikoittaisia ryhmäliikuntavuoroja. Työnantaja pidättää oikeudet päivityksiin.

Toivottavasti kiinnostuit ja saamme sinut työkaveriksemme Kyyhkylään!
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätiedustelut: yksikön johtaja Virpi Veijalainen, virpi.veijalainen(at)kyyhkyla.fi, 044 418 5804
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:virpi.veijalainen@kyyhkyla.fi