Vuoropäällikkö, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei SINÄ asiakaspalvelun ammattilainen ja tarjoilun terävin tekijä! Loistava tilaisuus avoinna Ravintola Popinossa Vuoropäällikkönä - Lue lisää!

Etsimme nyt Ravintola Popinon työjoukkueeseen uutta pelaajaa VUOROPÄÄLLIKÖKSI Hämeenlinnaan!

Työssäsi päävastuualueenasi on varmistaa asiakkaiden viihtyminen, toimiva ja reipas salityöskentely sekä tietenkin timanttinen myynti ja asiakaspalvelu! Tarjoilijan töiden lisäksi toimit vuorovastaavana, ohjaat muita salityöntekijöitä sekä hoidat mm. tilityksiä. Teet töitä tiiviisti ravintolapäällikön kanssa, toimien hänen oikeana kätenään tukien ja auttaen aina tarvittaessa. Popinossa tarjolla on aina älyttömän hyvää ruokaa, laaja lista ja ensiluokkainen palvelu - ja tätä pyrit myös omalta osaltasi toteuttamaan joka päivä!

Toivomme sinun olevan motivoitunut, reipas ja tekevä asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kovemmassakaan ruuhkassa! Alkoholi- ja hygieniapassi sekä kokemusta a la carte -tarjoilijan työstä tulisi löytyä jo taskusta, ja aiempi kokemus esihenkilönä toimimisesta on eduksesi.

Täällä pääset osaksi ammattilaisten tiimiä, jossa saat varmasti aina tukea, apua ja kannustusta työssäsi onnistumiseen, hyvän fiiliksen ja huumorin siivittämänä! Työt alkavat heinäkuussa 2024, ja sopimus on aluksi 90 h/3vko. Työt sijoittuvat aukioloaikojen mukaan ke-su klo 11-22 välille. Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Pssst! Tutustu ravintolaan ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi! www.popino.fi

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa@taytto.fi tai puh. 050 377 9899.

Meillä Täytöllä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4432499-vuoropaallikko-ravintola-popinoon-hameenlinnaan?promotion=1009644-trackable-share-link-te-vuoropaallikko-popino