Koneistajia Purso-Tools Oy:lle, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme menestyvälle metallialan asiakkaallemme koneistajia/kappaleenvaihtajia Poriin.

Yrityksen esittely

Purso-Tools Oy on maailmanlaajuisesti tunnettu raskaiden nokka-akselien, kiertokankien ja muiden vaativien komponenttien valmistaja. Porissa sijaitsevalla yhtiöllä on vahva asema valmistavassa teollisuudessa, sillä suuri osa tuotannosta myydään vientimarkkinoilla globaaleille kone- ja moottorivalmistajille. Noin 80 korkeasti koulutetun ammattilaisen tiimillä he varmistavat, että heidän tuotteensa ovat korkealaatuisia ja täyttävät asiakkaidensa odotukset.

Toimenkuva

Etsimme tällä hetkellä kolmea kokenutta CNC-operaattoria. Valitut ehdokkaat vastaavat koneistuskeskuksen (Heller 10000) käytöstä Siemensin ohjauksella. Tämä on kokopäiväinen työ, joka edellyttää kykyä työskennellä kolmessa vuorossa ja joskus viikonloppuisin.

-Työstökeskuksen (Heller 10000) käyttö Siemensin ohjauksella
   -Tuotantotavoitteiden saavuttamisen varmistaminen
   -Turvallisen ja puhtaan työympäristön ylläpitäminen
   -Koneen säännöllinen huolto ja puhdistus
   -Valmiiden tuotteiden laadunvalvontatarkastusten suorittaminen
   -Yhteistyö muiden tiimin jäsenten kanssa sujuvan tuotantovirran varmistamiseksi

Työn vaatimukset

-Kokemusta koneistuskeskuksista
   -Mahdollisuutta kommunikoida englanniksi
   -Mahdollisuutta työskennellä kolmessa vuorossa ja joskus viikonloppuisin
   -Siemensin ohjausjärjestelmien tuntemus
   -Piirustustenlukutaito
   -Laadukas ja tarkka työnjälki
   -Kyky työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä

Miksi valita tämä työpaikka?

Tämä on erinomainen tilaisuus liittyä vakaaseen, kansainvälisesti tunnettuun yritykseen ja työskennellä korkeasti koulutettujen ammattilaisten tiimin kanssa. Kilpailukykyisen korvauksen, bonusten ja kannustavan työympäristön ansiosta tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvattaa taitojasi ja edetä urallasi.

Jos koet, että täytät vaatimukset ja olet kiinnostunut tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi tehtämään sivustomme kautta. Käsittelemme hakemuksia haun aikana ja avoimet paikat täytetään välittömästi.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6638d1e7a20271001d7b21eb