Patologian erikoislääkäri, LKS Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule patologian erikoislääkäriksi Lappiin!

Lapin keskussairaalan patologian yksikössä tutkitaan vuosittain 12 000 kudos- ja solunäytettä sekä tehdään lääketieteellisiä kuolemansyyselvityksiä. Yksikkömme on kompakti, tehokas ja monipuolinen. Ehdoton valttimme on henkilökunnan rautainen ammattitaito, joka taipuu paitsi täydellisiin kudosleikkeisiin, niin myös molekyylipatologisiin pikatutkimuksiin. Laboratoriomme on akkreditoitu, joten laadukas ja alati eteenpäin menevä työskentelymalli on meille tuttua.

Nyt etsimme joukkoomme intohimoista patologian erikoislääkäriä, joille solujen morfologia, WHO-luokitukset ja kasvainmutaatiot ovat mielekästä tiedekarkkia. Tarjoamme omistautuneen, tukea antavan ja innokkaan työyhteisön, joka ei pelkää suuriakaan haasteita. Mikäli toiveissasi on digipatologian kehittäminen, tutkimusprojektit tai vaikka immunovalikoiman laajentaminen, niin bring it on, me ollaan valmiina.

Odotamme hakijalta päättäväistä otetta monipuolisen näytemateriaalin edessä sekä kykyä johtaa yksikön toimintaa.
Kelpoisuusvaatimuksena on suoritettu erikoislääkärin pätevyyskoulutus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen (LS) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun tulee esittää terveystodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Rovaniemi on eloisa Lapin pääkaupunki, josta jokaisen on helppo löytää oma paikkansa. Ulkoilmaihmisille täällä on tietenkin tekemistä enemmän kuin vuodessa on päiviä, vai miltäpä kuulostaa iltalenkki Ounasvaaralla, maantiepyöräily jokimaisemassa tai sieniretki lähimetsässä? Kaupunkikulttuuria janoavalle tarjolla on lukuisa määrä tasokkaita taidenäyttelyitä, oma kaupunginteatteri sekä kansainvälisestikin noteerattu Lapin Kamariorkesteri. Perheellisille Rovaniemeä helpompaa paikkaa ei olekaan. Täällä kaikkialle on lyhyt matka, päiväkoti- ja koulupaikkoja riittää ja illat voi helposti viettää omassa laskettelurinteessä. Erinomaista on myös hyvät kulkuyhteydet, yöjuna etelään lähtee joka ilta ja talven suorilla lennoilla pääsee viikonlopuksi vaikka Pariisiin.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 31.05.2024 klo 15:00 mennessä!
Tervetuloa joukkoomme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600363/fi_FI