Ammatillinen erityisopettaja, Tuva / TREDU, Tampereen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme ammatillista erityisopettajaa tutkintokoulutuksen valmentavaan koulutukseen (TUVA-koulutus) Tredun Santalahdentien toimipisteeseen vakituiseen virkaan alkaen 1.8.2024. Tehtävä sijoittuu oppivelvollisten hybridimalliseen opetusryhmään.

Tehtävänäsi on opettaa, ohjata ja tukea opiskelijan oppimista ja opiskelua osana ammatillista kasvua ja elämänhallintaa vaihtuvissa oppimisympäristöissä. Erityisopettajana vastaat tutkintokoulutukseen valmentavan koulutuksen (TUVA) opiskelijoiden opetuksen toteuttamisesta koulutuksen perusteiden mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu erityisen opetuksen neuvottelut, päätösvalmistelu ja päätösten tekeminen opiskelijahallintojärjestelmään. Tehtävänä on lisäksi opiskelijoiden asiakaslähtöinen ohjaaminen ja yhteistyö opinto-ohjaajan, sosiaaliohjaajan sekä muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun 1998/986 § 16 mukaan, ammatilliseen koulutukseen vaadittavan erityisopettajan kelpoisuus.

Eduksi katsotaan:
 perusopetuksen ja aikuisten perusopetuksen opetussuunnitelmien tuntemus.
 kokemus hybridimallisen opetustoiminnan toteuttamisesta
 erityisopetuskentän laaja tuntemus ja verkostoituminen
 yksilökohtaisen opiskelijatyön kokemus
 hyväksilukuprosessin tuntemus ja työkokemus

Tehtävään valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva virkaan.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Sanna Hirvola, puh. 040 514 1390. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 20.5.2024.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TRE-01-508-24/fi_FI