Matematiikan lehtorin sijainen, Lapinlahden kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapinlahden kunnan sivistysosastolla on haettavana

Lukion matematiikan opettajan viransijaisuus ajalle 6.8.-11.10.2024

Tehtäviin kuuluu sekä lyhyen että pitkän oppimäärän matematiikan opetusta ja mahdollisesti kemiaa. Tehtävä sijoittuu Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukioon, jossa on n. 160 opiskelijaa. Lukiossa sinua on vastassa mukavat opiskelijat sekä tekeväinen ja lämminhenkinen työyhteisö.

Haemme joukkoomme työstään innostunutta aineenopettajaa, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työstä, kykyä motivoida opiskelijoita oppimaan ja sähköisten opetusmenetelmien monipuolista osaamista.

Tehtävän erityisistä kelpoisuusehdoista määrätään asetuksessa opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista (986/1998). Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon.

Palkkaus OVTES:n mukainen.

Tehtävässä noudatetaan yhden (1) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä huumetestin tulos sekä tuotava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluttua valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Hakuaika päättyy 20.5.2024 klo 16.00.

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti Kuntarekryn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601631/fi_FI