Sosiaalityöntekijä, virka, Ikäkeskus Rannikko, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Viran toimialueena ovat seuraavat paikkakunnat: Kalajoki, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe ja Siikajoki.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ikäihmisten parissa kannustavassa ja kehittämismyönteisessä yksikössämme. Tervetuloa mukavaan tiimiin kehittämään laadukasta ja asiakaslähtöistä gerontologista sosiaalityötä!

Ikäihmisten palveluohjauksessa myönnetään kotiin annettavia, kotona asumista tukevia sosiaalipalveluita yli 65-vuotiaille. Työtehtäviin sisältyvät mm. erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, huoli-ilmoitusten käsittely, asiakassuunnitelmat sekä päätöksenteko asiakkaan tarvitsemista palveluista. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on asiakkaan tilanteen selvittäminen ja arviointi yhdessä moniammatillisen verkoston kanssa. Työssäsi tuet yksikön palveluohjaajia ja muita viranomaisia sosiaalityön kysymyksissä ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden tunnistamisessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä sekä moniammatillisen työotteen hallintaa laajoissa palveluverkostoissa. Eduksi katsotaan kehittämismyönteisyys ja kokemus gerontologisesta sosiaalityöstä.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tehtävässä maksetaan määräaikainen rekrytointilisä 370 eur/kk vuoden 2024 loppuun asti.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja kutsu haastatteluun voi tulla ennen hakuajan loppumista.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601289/fi_FI