Henkilökohtainen avustaja, Särelä Leena
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 25.5.2024
  • Palkkaus: 12,7€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olen viisikymppinen espoolainen sähköpyörätuolilla liikkuva nainen. Haen henkilökohtaista avustajaa aluksi 30 tunniksi kuukaudessa, elokuun alusta 60 tunniksi kuukaudessa. Työaika vaihtelee mutta pääsääntöisesti se on aluksi 3 päivää viikossa aloitus klo 14.00 - 15.00 päättyen klo 22.00. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue maksaa palkan. Palkka on 12,7 euroa / tunti. Ilta- ja viikonloppulisät maksetaan.
Olen luonteeltani positiivinen ja aktiivinen ihminen. Tarvitsen apua päivittäisten toimien, kodinhoitotöiden ja kauppa-asioilla käynnin lisäksi harrastuksissani. Harrastuksiani ovat mm. boccia, petankin sukuinen pallopeli). Käyn myös uimassa. Pidän paljon myös ruoanlaitosta ja ulkoilusta.
Haen savutonta, luotettavaa, vastuuntuntoista, elämänmyönteistä, huumorintajuista ja reipasta naishenkilöä. Toivon sinun olevan liikunnallinen, jotta pysyt helpommin perässäni välillä vauhdikkaassakin menossa. Toisaalta rauhallisuuskin on hyvä ominaisuus. Halua ja rohkeutta tarttua mahdollisiin uusin asioihin tarvitaan myös. Eduksi on myös taito oppia uutta nopeasti. Lisäksi odotan hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Työsuhde alkaa, kun sopiva hakija löytyy. Jos kiinnostuit, niin ota ihmeessä yhteyttä heti! Jos en pysty vastaamaan, jätä viesti niin otan yhteyttä.

Hae työpaikkaa osoitteesta