Asiakashankkija Ruokaboksi-tiimiin, M&J Dynastia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Alkaneen kevään ja terveellisen ruoan kysynnän vuoksi palkkaamme ASIAKASHANKKIJOITA edustamaan Ruokaboksi-palvelua, joka on kasvanut Suomen suurimmaksi toimijaksi alallaan.

Olemme edustaneet Ruokaboksia aiemminkin ja tällä kertaa kontaktoimme asiakkaita ja tarjoamme tuoteperheen uusinta tulokasta, näyteboksia, kokeiluun. Edustamamme yritys on hyvämaineinen ja tämänkaltaista, joustavaa näyteboksia on kaivattu pitkään markkinoille eli vastaanotto asiakkailta on erittäin hyvä.

Koulutamme jokaisen uuden työntekijän koulutusohjelmamme mukaan, joka on luotu yli 30 vuoden myyntikokemuksella ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden edetä yrityksessämme urapolullamme. Panostamme henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä myyntivalmentamiseen ja siksi toimistoillamme on apunasi auttava työyhteisö sekä tiiminvetäjät.

Miksi meille töihin?
- Meillä löytyvät taitavat myynninkouluttajat, jotka panostavat täysillä jokaiseen aloittavaan henkilöön.
- Tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua työn ohella, oppilaitosyhteistyömme on tiivistä ja oppisopimuskoulutukset mahdollisia työn ohessa
- Kokeneen tiimin mukana on turvallista opetella myynninsaloihin ja yksin ei jää takuulla missään vaiheessa.
- Tarjoamme monenlaisia kannustimia, joilla voit kaiken muun lisäksi motivoida itseäsi kehittymään ja onnistumaan työssäsi (esimerkiksi kilpailut ulkomaanmatkoista, kotimaan virkistysreissuista, Smartumeita ja lahjakortteja)

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla:
- Hyvää asennetta työntekoon, innokkuutta ja kehittymisen halua.
- Sisukkuutta ja periksiantamattomuutta, sillä myyntiä ei opita päivässä vaan se vaatii aikaa sekä harjoittelua.
- Halua vaikuttaa omaan palkkaansa
- Sujuva suomenkielen taito ja perushyvä tietotekninen osaaminen
- Positiivista asennetta, sillä tiimimme yhteishenki on meille tärkeä asia

Työntekijöillämme on turvana takuupalkka 1500€, mutta tulososuudet ja bonukset ovat erittäin hyvin palkkioitu ja todellinen ansiotasosi tulee olemaan korkeampi. Sijaitsemme Savilahdessa Prisman vieressä, hyvien julkisten yhteyksien ja edullisen pysäköinnin äärellä.

Lue meistä lisää kotisivultamme ja jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja työstä antaa Janiina Kekkonen sähköpostitse janiina.kekkonen@mjdynastia.fi ja puhelimitse 044 526 4462.

www.mjdynastia.fi

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:

www.facebook.com/mjdynastia
www.instagram.com/mjdynastia
www.linkedin.com/company/mjdynastia
www.mjdynastia.fi/l/palkinnot
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janiina.kekkonen@mjdynastia.fi