Ohjaaja toimintakeskus Rinnekodit Kippariin, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimimme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa toimintakeskus Rinnekodit Kippariin!

Toimintakeskus Kippari on kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille osallisuuden palveluja tarjoava yksikkö. Työ on ohjauksellista ja työssäsi pääset räätälöimään työyhteisön ja asiakkaiden kanssa asiakkaiden tavoitteita, toiveita ja kykyjä vastaavia toimintoja.

Tuemme asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan. Asiakkaidemme toimintakyky vaihtelee ja jokainen heistä on omanlaisensa persoona. Tällaisena haluamme asiakkaamme myös kohdata; meillä jokainen on juuri oikeanlainen omana itsenään!

Toimintakeskus Kippari sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Voit hurauttaa meille kätevästi bussilla, ratikalla tai halutessasi vaikka omalla työsuhdepyörälläsi!

Tavoitteemme on tukea asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan. Tarjoamme laadukasta palvelua asiakaslupauksemme mukaisesti.

Mitä tehtävä sisältää

Läsnäolosi on tärkeää - asiakkaan aito kohtaaminen ja kommunikaation tukeminen ovat merkittävä osa tehtävääsi.

Vaikka arjessamme on tietyt rutiinit, jokainen päivä on meillä erilainen. Monenlaiset toimintaryhmät rytmittävät arkeamme, kuten puistokummi- sekä bänditoiminta, liikunta, luonto ja ulkoilu sekä erilaiset kognitiivisia ja vuorovaikutustaitoja kehittävät ryhmätoiminnot. Käymme myös harjoittelemassa erilaisia asiointi- ja työelämäntaitoja erilaisissa ympäristöissä. Meillä on oma retkiauto, millä pääsemme helposti huristelemaan paikasta toiseen ja luonnon helmaan.

Pidämme myös hauskaa ja juhlimme kun aihetta löytyy (ja sitähän löytyy). Positiivinen elämänasenne tukee niin asiakkaidemme kun meidän työntekijöidemme jaksamista. Meillä pienetkin onnistumiset ovat suuria.

Ohjauksellisen osaamisen lisäksi saat tuoda työhön toimintaa, joista itsekin ole kiinnostunut - onko sinun vahvuutesi musiikki, teatteri, kädentaidot, liikunta tai joku muu?

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Kipparissa hyödynnämme monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia - kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme, kuin tiiminäkin! Pääset työskentelemään osaksi mahtavaa moniammatillista tiimiä. Meistä jokainen on sinun tukenasi - kerrothan sinäkin kehitysehdotuksistasi rohkeasti meille!

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan ja viihtyisän työyhteisön.

Kipparissa on hyvä ilmapiiri ja mahtavia asiakkaita. Tule sinäkin luomaan asiakkaillemme mielekästä arkea!

Odotamme sinulta:

- lähihoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä TAI loppuvaiheen opintoja

- kiinnostusta työskennellä kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa

- valmiutta toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa

- innostusta ohjata ryhmiä sekä halua jakaa omaa osaamistasi

- hygieniapassia

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

- säännöllisen päivätyön, joka sijoittuu 7-17 väliselle ajalle

- kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus

- työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

- oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

- mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

- monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

- mahdollisuuden työsuhdepyörään

- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta - kysy muuttovalmiista kohteistamme esim. Helsingin Etelä-Haagan läheisyydestä

- apua oman talouden hallintaan

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimi pian, sillä voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 20.5.2024. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi ohjaajan tehtävässä on G22 (2412,63-2731,51 alan työkokemuksesta riippuen).

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen. Pyydämme tehtävään valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Katri Miettinen

Arkisin klo. 9-15 puh. 050 5487494

tai sähköpostitse katri.miettinen@rinnekodit.fi

Lue meistä lisää nettisivuiltamme! Toimintakeskus Rinnekodit Kippari (https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/rinnekodit-toimintakeskus-kippari/)

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/4303499-ohjaaja-toimintakeskus-rinnekodit-kippariin