Juristi, Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukesk
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtäviisi kuuluu virastoille palveluna annettava työ- ja virkamiesoikeudellinen neuvonta. Vastaat tulosvastuullisesti Palkeiden HR-juridiikkapalvelun tuottamisesta, ohjauksesta, kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Uuden palvelun tuotteistaminen alkaa syksyllä 2024. Olet siinä avaintekijänä suunnittelemassa palvelua yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Aloitamme pilotoinnit ensimmäisten asiakkaiden kanssa loppuvuoden aikana ja tavoitteena on tarjota palvelua kaikille valtion virastoille vuoden 2025 alusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja laajojen kokonaisuuksien hallintaan sekä hyvää organisointikykyä. Koska kyseessä on uusi palvelu, odotamme sinulta myös vahvaa kehittämisotetta. Tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kuten oikeustieteen maisterin tutkinto sekä työkokemus viran tehtäväalalta.

Tarjoamme monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Osaamistamme arvostetaan koko valtionhallinnossa ja meillä on mukava tehdä töitä.

Haastattelut järjestetään viikolla 23. Tarvittaessa hyödynnämme ensimmäisenä vaiheena videohaastattelua, jonka jälkeen pidämme yksilöhaastattelut.

Tervetuloa mukaan talous- ja henkilöstöhallinnon osaajien yhteisöön!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4839/fi_FI