Juristi Kansalaispalvelut-toimialalle, 2 paikkaa, Valtiokonttori
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valtiokonttorin Kansalaispalvelut-toimialalle haetaan vahingonkorvausasioista kiinnostunutta juristia määräaikaiseen tehtävään 31.12.2024 asti. Juristin tehtävänä on ensisijaisesti tukea rikosvahinkoasioita käsittelevän ryhmän työskentelyä.

Toimit itsenäisenä asiantuntijana osana rikosvahinkoja käsittelevää ryhmää, jonka tehtävissä painottuu Psykoterapiakeskus Vastaamon tietomurtoa koskevien rikosvahinkoasioiden hoitaminen. Tarvittaessa annat juridista asiantuntija-apua myös toimialan muissa korvauslajeissa. Juristi toimii muun henkilöstön juridisena tukena vastaten osaltaan ryhmän päivittäisen työn sujuvuudesta. Tehtävässä valmistelet erilaisia juridisia selvityksiä ja ohjeita, annat juridisia kannanottoja ja asiantuntija-apua korvauskäsittelijöille ja toimialan muulle henkilöstölle. Tehtäviisi kuuluu myös korvaustoimeen sisältyvien vastineiden laatiminen muutoksenhakuasioissa.

Tehtäviin sisältyy asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa niin korvauksen hakijoiden, heitä edustavien asiamiesten kuin sidosryhmienkin kanssa. Juristina pääset osallistumaan myös korvaustoiminnan toimintojen suunnitteluun ja kehittämiseen sekä korvaustoiminnan sisäisen tarkastuksen tehtäviin.

Valtiokonttorin tehtäväkenttä on laaja ja meillä työskentelee monien eri alojen ammattilaisia. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet monitilatoimistossamme Helsingissä ja arjen työtä tehdään vireästi kehittyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Osittaiset etätyöt ovat mahdollisia valtaosassa työtehtävistä.

Toivomme kaikilta valtiokonttorilaisilta hyvää yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä sekä intoa oppia ja uudistaa rohkeasti. Valtiokonttorin työyhteisö on avoin, yhteistyötä tekevä ja oikeudenmukainen. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kokemus työyhteisöissämme on meille tärkeää ja toivomme joukkoomme eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4854/fi_FI