Automyyjä Vantaa, Autollecom Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2024
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
AUTOMYYJÄ VANTAAN AUTOMYYMÄLÄÄN

Autolle.com kuuluu osana Autollecom Oy -konsernia, johon kuuluvat myös Green Motion, Autoeurooppa, Rahoituskumppani, sekä Rahoituskauppa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 133 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 100 henkilöä.
Autolle.com on yksi maamme johtavista autokaupan digitalisoijista. Yrityksemme nopea kasvu ja innovatiivisuus on myös huomattu yritysmaaimassa. Autolle.com on palkittu mm. vuoden startup-yrityksenä ja olemme pokanneet myös Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon.
Toimimme ketterästi ja monipuolisesti ja verkostomme kattaa koko Suomen. Perusperiaatteemme on, että koko henkilöstö tähtää parhaaseen asiakaskokemukseen sekä auton myynti- että ostotapahtumassa.

Etsimme Vantaan myymälään myyjää osaksi kasvavaa ja kehittyvää myyntitiimiämme.

Haluaisitko olla osa nuorekasta ja motivoitunutta myyntitiimiä, jossa pääset vaikuttamaan täysin omaan ansaintaan?
Etsimme nyt Vantaan pisteeseen myynnistä kiinnostuneita ja innostuneita myyjiä. Meillä ei ole palkkakattoa vaan hyvistä suorituksista sinua myös muistetaan ansioiden myötä. Etsimämme henkilö ei karista työntekoa, tavoittelee joka kuukausi kovia palkkoja sekä tulee toimeen erilaisten henkilöiden kanssa.
Työtehtävät suoritetaan Vantaan Petikon alueella. Töiden ajankohta vaihtelee, mutta sijoittuu 8-20 välille.
B Ajokortti on pakollinen työtehtävään.
Tarviiko tähän aiempaa kokemusta?
Ei tarvitse! Aiempi myynnin kokemus katsotaan eduksi, mutta suurin asia mitä etsimme on motivaatio ja halu edetä myynnin saralla. Me annamme sinulle koulutusten myötä työkalut päästä huippumyyjäksi, kaikki on sinusta kiinni!

Jos koet tehtävän omaksesi, niin hae tehtävää viimeistään 31.5. mennessä. Käsittellemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat Kesäkuun 2024 alussa.
Lisätiedot Aluepäälliköltä Janne Kallio 040 726 0592.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/9f58c750-7c04-45fd-ac38-da3f50e5fc64