Tuotantotyöntekijä, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuotantotyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme Alteams Finland Oy:lle tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Laihialle. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Alteams Finland Oy:n ja Wulff Worksin välillä, hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Wulff Works.

Alteams Group on globaalisti toimiva suomalainen alumiinivalimokonserni. Liikevaihtomme on noin 80 miljoonaa euroa ja työllistämme yhteensä noin 1000 henkilöä. Suomessa henkilöstöä on noin 170. Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Laihialla ja Lopella. Alteams Oy on osa Kuusakoski Groupia.

Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään valun tai koneistuksen jälkeisessä kappaleen jälkikäsittelyssä, osana alumiinivalun tuotantoprosessia. Tehtävään sisältyy esimerkiksi kappaleen vaatimusten mukainen jäysteenpoisto ja viimeistely työohjeiden mukaisesti sekä tuotteen edellisen työvaiheen laadun arviointi. Tehtävässä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkuutta ja eduksi luetaan aikaisempi työkokemus teollisuuden tuotantotöistä. Mikäli olet tottunut tekemään töitä käsin ja työkalut pysyvät käsissäsi, saatat olla etsimämme henkilö! Odotamme hakijoilta kykyä työskennellä itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti sekä valmiutta työskennellä 3-vuorossa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset olemaan osa alumiinivalimon tuotantoprosessia.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan, aikaisempi kokemus huomioiden.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy 26.5.2024, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti osoitteessa: https://wulffworks.likeit.fi/apply/3164683

Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, soittele Eerolle!

Eero Mäkelä
041 732 5381
eero.makela@wulff.fi
Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/3164683