Lastenkodin vastaava, Lastenkoti Majakka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastenkoti Majakka on 7-paikkainen ympärivuorokautista hoitoa 10-17-vuotiaille lapsille tarjoava lastenkoti. Yhteisömme toiminnassa avoimuus ja dialogisuus ovat avainasemassa sekä luonto- ja eläinavusteisuudella on toiminnassamme vahva rooli. Etsimme lastenkodille vastuuhenkilöä tämänhetkisen vastuuhenkilön siirtyessä muihin tehtäviin.

Yhteisömme kaipaa vastuuhenkilöä, jolle toimiminen lasten kanssa on sydämen asia. Arvostamme neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta sekä perheiden kanssa tehtävän työn osaamista. Vastuuhenkilö on tiiviisti läsnä yhteisömme arjessa niin lapsia kuin aikuisiakin varten.

Yksikössä vastuullasi on yksikön hoito- ja kasvatustyö sekä koko yhteisön toimintakulttuurin kehittäminen. Vastaat myös toiminnan laadusta sekä yhteistyöverkostojen kanssa toimimisesta. Tehtävään valittavalta edellytetään vahvaa osaamista lastensuojelutyöstä sekä esihenkilötyöstä. Tehtävä vaatii myös joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia.

Työssä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Milla Ritanen-Taskinen p. 0451309041.
Vapaamuotoiset hakemukset ja cv:t palkkatoiveineen tulee toimittaa osoitteeseen milla.ritanen-taskinen@varpakodit.fi. 31.5.2024 mennessä. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä.

Tehtävään valittujen tulee esittää ennen työn aloittamista rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Edellytämme vähintään sosiaali- tai terveysalan AMK tasoista tutkintoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:milla.ritanen-taskinen@varpakodit.fi