Sairaanhoitaja lastensuojeluyksikkö Attendo Omppu, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa osaksi moniammatillista tiimiä Attendon lastensuojelupalveluihin, Attendo Omppuun, Lammin yksikköön. Aloitus sopimuksen mukaan.

Attendo Omppu on pieni, seitsemän asiakkaan, lastensuojelun perustason yksikkö. Omppu sijaitsee Lammilla, Hämeenlinnan ja Lahden puolivälissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Meille Ompuille tärkeitä asioita ovat kodinomaisuus ja yksilöllisyys. Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa, joka tekee työtään omalla persoonallaan ja sydämellään. Ehdoton vaatimus on hyvä huumorintaju ja reipas työote. Ompussa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin, jopa omaan palkkaasi ja siihen millä tavoin työtä tehdään. Koulutusmahdollisuudet ovat erinomaiset.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat:

Vastuu lasten ja nuorten lääkehoidon toteutumisesta, psykiatrisesta konsultaatiosta, perus terveydenhuollosta, kasvun ja kehityksen tukemisesta arjessa, omaohjaa työstä, työskentely lähiverkoston kanssa, raportointi sekä moniammatillinen yhteistyö.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Sairaanhoitajan koulutus, työkokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta ja lastensuojelusta katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön. Perehdytämme sinut mielenkiintoiseen ja mukavaan työskentelyyn lasten ja nuorten parissa.
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

-Voimassa olevat lääkeluvat, ajokortti ja hygieniapassi

Työ on kolmivuorotyötä. Työvuorot suunnitellaan toiveiden mukaan. Työyhteisöllämme on 2 x vuodessa Tyhy-päivä, työnohjaus kerran kuukaudessa ja työyhteisöpalaverit kahden viikon välein.

Lisäksi tarjoamme Työterveyshuollon Terveystalossa, ePassi henkilöstöedut ja alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja vakaan työpaikan Attendon lastensuojelupalveluiden alla. Omppu on yksi kahdeksasta lastensuojeluyksiköstä, jotka tarjoavat monipuolisen ja laadukkaan lastensuojelupalveluiden kattauksen. Meillä on hyvä meininki!

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen G23. Lisäksi maksamme myös saatavuus- (125) ja vastuualuelisää (75).

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi

26.5.2024 mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Lisätietoja antaa

Kasvatusjohtaja Topi Lehto, topi.lehto@attendo.fi, 0417320570
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/3186039-sairaanhoitaja-lastensuojeluyksikko-attendo-omppuun-lammille