Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Palkkaus: 3636,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijä työskentelee aikuissosiaalityön eteläisen tiimin (Lappeenranta, Joutseno, Taipalsaari, Luumäki, Lemi ja Savitaipale) alueella. Työpiste sijaitsee palvelussuhteen alussa Lappeenrannassa ja edellyttää liikkumista omalla autolla Etelä-Karjalan hyvinvointialueella.

Työ sisältää sosiaalista ohjausta ja neuvontaa, palvelutarpeen arviointia ja asiakassuunnitelmien laatimista, tarvittavien tukitoimien ja palveluiden järjestämistä moniammatillisen verkoston kanssa sekä ohjausta ja neuvontaa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy lisäksi täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätösten tekoa.

Arvostamme kykyä ottaa kokonaisvastuuta asiakasprosesseista. Tehtävän hoitaminen edellyttää myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa suomen kielen osaamista, itsenäistä työotetta sekä kykyä tiimi- ja verkostotyöskentelyyn. Yksikössämme vahvistetaan asiakaslähtöistä työtä systeemisen työskentelymallin avulla. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä osana innostavia ja osaavia tiimejä, joissa autamme toinen toisiamme. Virkasuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan.

Haastattelut tullaan järjestämään ti 28.5.2024 klo 12.30-15.30 välillä Lpr Aikuisten keskuksessa, Valtakatu 51. Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan valinnan vahvistamiseksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Tule tekemään sosiaalityötä meidän aikuissosiaalityön mukavaan porukkaan. Saat perehdytyksen työhön, ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600942/fi_FI