Hoitajia tai loppuvaiheen opiskelijoita, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Ouluun ja Kempeleeseen lähihoitajia, sairaanhoitajia tai loppuvaiheen opiskelijoita sekä vakituiseen työsuhteeseen, että sijaistuksiin mahdollistamaan asiakkaan täysipainoista elämää!

Meitä mehiläisiä on jo yli 30 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Kiinnostaisiko sinua hoitotyö, jossa saat keskittyä yhden asiakkaan laadukkaaseen hoitoon työvuorosi aikana hänen omassa kodissaan? Haluatko saada arvostettua työkokemusta hoitotyöstä, kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen? Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla uuden tiimimme jäsen!

Mitä Vammaispalvelun hoitoringissä työskenteleminen pitää sisällään?

Mehiläisen vammaispalvelut tuottavat hoitoa asiakkaiden kotiin ympärivuorokautisesti. Hoitoringeissä työskennellessäsi saat keskittyä yhden asiakkaan laadukkaaseen hoitoon. Työ hoitoringeissä pitää sisällään perinteistä hoitotyötä, lääkehoitoa sekä valvontaa ja ohjausta. Asiakaskohteissa korostuu kuntouttava työote modernein menetelmin ja työtä tehdään hyvässä yhteistyössä asiakkaan ja perheen kanssa.

Työ on kolmivuorotyötä, mutta pystyt joustavasti itse valitsemaan työvuorosi. Työkohteet sijaitsevat Oulussa ja Kempeleessä ja pystyt työskentelemään molemmissa kohteissa tai valitsemaan vain toisen. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskeluiden ohelle. Haluamme olla rakentamassa työelämää, jossa vapaa-aikasi ja työsi on hyvinvointiasi tukevassa tasapainossa. Asiakaskohteeseen saat laadukkaan ja yksilöllisen perehdytyksen ja halutessasi sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa osaamistasi.

Palkkaus

Kotiin tuotettavissa vammaispalveluiden hoitoringeissämme on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen korkeimmat C- ja D-vaativuusryhmän palkkaluokat G22 (lähihoitaja), G24 (sairaanhoitaja). Vakituisille Koulutuksesta ja kokemusvuosista riippuen 2378,82€ - 2891,35 /kk

Lisäksi tarjoamme vakituisessa työsuhteessa Mehiläisen kattavat henkilöstöedut ja työterveyshuollon tukemaan työssä jaksamistasi.

Tuntipalkka on koulutuksesta ja kokemusvuosista riippuen 14,59€ - 17,74€ /h + TES lisät + 9% lomakorvaus tuntipalkasta.

Odotamme sinulta

Sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkintoa tai alan opintoja. Lähihoitajaopiskelijoilta 120 suoritettua opintopistettä ja sairaanhoitajaopiskelijalta 140 opintopistettä. Arvostamme voimassa olevia LOVE-lupia, mutta voit suorittaa ne tarvittaessa myös meidän kauttamme.

Toivomme, että haet rohkeasti meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme!

Vaikka työsi hoitoringeissä on itsenäistä, niin tukena sinulla ovat työtoverit, tiimivastaava Tony ja Annika sekä tiimiesihenkilö Joanna. He auttavat sinua onnistumaan ja menestymään työssäsi ja odottavat jo yhteydenottoasi.

Hakuaika päättyy 31.5.2024.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme uusia tiimiemme jäseniä heti sopivien hoitajien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiimiesihenkilö Joanna Seppälä
joanna.seppala@mehilainen.fi

https://www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/koti-ja-hoitajapalvelut
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Oulu-Kauppurienkatu-9/Hoitajia-tai-loppuvaiheen-opiskelijoita-hoitorinkiin-Ouluun-ja-Kempeleeseen--Mehilinen-kotiin-tuotettavat-vammaispalvelut_R0030478