Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Borgströmi, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 3064,52€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa päiväkoti Borgströminmäen pienten tupaan. Tupa käsittää kaksi kolmen kasvattajan ryhmää, missä mahdollisuus saumattomalle yhteistyölle. Molemmissa ryhmissä on opettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Ryhmät ovat alle 3-vuotiaiden ryhmiä näin toivommekin, että olet kiinnostunut pienten pedagogiikasta.

Päiväkodissamme pääset vaikuttamaan niin arjen käytäntöihin kuin pedagogiikkaan. Työtäsi tukee ryhmästä irrotettu varajohtaja.

Päiväkotimme tilat ovat toimivat ja modernit, jossa on hyvä työskennellä. Monipuolinen Kruunuvuorenrannan luonto mahdollistaa lähiretkeilyyn.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2023 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-02-833-24