Kotoutumiskouluttaja, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lappia-Koulutus Oy hakee suomen kielen kouluttajaa kotoutumiskoulutukseen Kemiin/Tornioon. Opetusta voi olla myös kielituetussa Tuvassa.

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan viimeistään 1.8.2024. Arvioitu palvelussuhteen päättymispäivä on 31.12.2024.

Suomen kielen ja viestintätaitojen kouluttajat täyttävät seuraavat soveltuvuuden vaatimukset:
1. ylempi korkeakoulututkinto
2. perus- ja aineopinnot (60 op) suoritettu joiltakin seuraavista aloista: vähintään 60 op laajuiset perus- ja aineopinnot; suomen kieli, suomi toisena ja vieraana kielenä, suomalais-ugrilainen kielentutkimus (sisältäen soveltuvat suomen kielen opinnot), suomen kieli ja kulttuuri tai finska språket
3. opettajan pedagogiset opinnot (35 ov tai 60 op)
4. vähintään kahden (2) vuoden opetuskokemus kotoutumiskoulutuksesta tai muusta aikuisten maahanmuuttajien opetustyöstä

Suomen kielen ja viestintätaitojen opettajat toimivat tarvittaessa Maahanmuuttajien alku- tai kielikartoituspalvelussa kartoittajina ja heidän osaltaan vaaditaan kokemus aikuisten maahanmuuttajien suomen kielen ja viestintätaitojen opetustyöstä yli 3 vuotta.

Odotamme Sinulta intoa kehittää ja tuoda innostavia näkökulmia koulutuksien suunnitteluun ja toteutukseen. Olet tiimityötaitoinen ja omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn kasvavassa yhtiössämme. Tartu tilaisuuteen!

Kelpoisuusehdot on määritelty opetustoimen henkilöstöä koskevassa asetuksessa 986/98. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti (AVAINOTES). Tehtävää koskeva palkkaus AVAINOTES, OSIO E mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.

Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan suostumuksella tiedoksianto valinnasta annetaan sähköisenä hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LAPPIA-01-2-24/fi_FI