Kesätyö: Lähihoitaja Riihimäen kotihoitoon, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Palkkaus: 2488,17€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, joka innostuu liikkuvasta ja vaihtelevasta työstä?

Etsimme lähihoitajia kesäkaudeksi Riihimäen Pohjoiseen kotihoitoon. Voit olla myös lähihoitajaopiskelija, jos sinulla on lääkehoidon opinnot suoritettuna. Meillä voit tehdä lääkehoidon (LOVE) tentit ja antaa lääkenäytöt.

Pohjoisen kotihoidon alueella on kolme tiimiä ja pääasiassa teemme yksilökäyntejä, mutta osa asiakkaista tarvitsee kaksi hoitajaa. Hoitajana huolehdit asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista asiakkaan omassa kodissa. Kotihoidon asiakaskirjo on laaja ja siksi voitkin hyödyntää tietojasi ja taitojasi monipuolisesti. Meillä pääset toteuttamaan mm. haavanhoitoja, katetrointeja, Peg-letkuruokintaa ja monipuolisesti lääkehoitoa. Meillä pääset osallistumaan myös saattohoitoon. Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisesta on hyötyä myös kotihoidossa. Saat aina tukea ja neuvoa tarvittaessa kollegoilta ja sairaanhoitajilta. Osalla asiakkaita on Evondos-lääkerobotti ja osalla osittain tai kokonaan etähoidon palvelut.

Työyhteisössämme on hoitajina sekä miehiä että naisia, mikä tasapainottaa työyhteisöä. Kotihoidossa teemme töitä aamu- ja iltavuorossa (yövuorot tekee oma tiimi). Työvuorosuunnittelu tehdään yhteisöllisesti. Joustamme työvuoroissa elämäntilanteesi mukaan. Pohjoinen alue on kompakti eli matkoihin ei mene kohtuuttomasti aikaa. Voit asiakaslista huomioiden tehdä matkat talon sähköpyörällä tai tavallisella pyörällä tai autolla. Autoja ei kuitenkaan riitä kaikille, mutta saat tietenkin matkakorvaukset ajetuista kilometreistä.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Työterveys Terveystalossa

Tehtäväkohtainen palkka on 2488,17€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/586883/fi_FI