Myymälätyöntekijä Metsästys ja kalastus -osastoll, Kärkkäinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme myymälätyöntekijää Lahden tavaratalon Metsästys ja Kalastus -osastolle. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu sujuva ja ystävällinen asiakaspalvelu sekä aktiivinen myyntityö osastolla. Huolehdit kokonaisvaltaisesti osastosta, tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja järjestyksestä. Lisäksi omalla toiminnallasi luot ja ylläpidät iloista, reilua ja kannustavaa työilmapiiriä.

Odotamme sinulta metsästys-, kalastus- ja erätuotteiden tuotetuntemusta joko harrastuksen tai työkokemuksen kautta. Tuotetuntemuksen ja hyvien asiakaspalvelutaitojen avulla varmistat, että asioiminen meillä on helppoa ja palvelukokemus miellyttävä.

Odotamme sinulta:

- Tuotetuntemusta metsästys-, kalastus-, erä- ja retkeilytuotteista

- Kokemusta myyntityöstä

- Ahkeraa ja asiakaslähtöistä asennetta

- Aktiivista otetta myyntityöhön

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja haasteellisen työn

- Ison talon edut

- Huipputyökaverit ja hyvän työilmapiirin

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Valinta suoritetaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Viikkotyöaika tehtävässä on 30 h/vko. Työ on kaksivuorotyötä myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Juha Julkunen juha.julkunen@karkkainen.com tai myyntipäällikkö Susanna Heinonen susanna.heinonen@karkkainen.com

Arvostamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä sekä metsästys-, kalastus-, erä- ja retkeilytuotteiden tuotetuntemusta. Asevastaavan tutkinto katsotaan eduksi. Meille tärkeää on hyvä asenne työtä ja työkavereita kohtaan! Kun työntekijällä on hyvä asenne ja ahkeruutta, myös ammattitaito ja osaaminen kehittyvät nopeasti.

Kärkkäinen Oy

Kärkkäinen Oy on Juha ja Leena Kärkkäisen omistama yksityinen perheyhtiö, joka tunnetaan edullisista hinnoista, ylivoimaisesta valikoimasta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Yrityksen toiminta sai alkunsa torikaupasta vuonna 1988 Juha Kärkkäisen halusta myydä hyötytavaraa tavallisille suomalaisille muita edullisemmin - 30 vuotta myöhemmin Kärkkäinen Oy on yksi Suomen suurimmista kaupan alan perheyrityksistä.

Kärkkäinen Oy on kotimainen, innovatiivinen ja nopeasti kasvava perheyritys, joka palvelee kuluttaja-asiakkaita Suomen suurimpiin lukeutuvissa tavarataloissa ja valikoimaltaan Suomen suurimmassa verkkokaupassa. Yhtiön tärkeimpiä arvoja on sen kotimaisuus - se, että yrityksen toiminta ja työpaikat ovat kotimaassa. Yritys maksaa veronsa Suomeen ja työllistää kotimaassaan noin 800 asiakaspalvelun ammattilaista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ylivieskassa. Kärkkäisellä on viisi tavarataloa, jotka sijaitsevat Lahdessa, Jyväskylässä, Ylivieskassa, Oulussa ja Iissä sekä yli 400.000 tuotteen www.karkkainen.com -verkkokauppa ja maahantuonti- ja tukkuyhtiö. Kärkkäinen -konsernin liikevaihto oli 338,5 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/myymalatyontekija-metsastys-ja-kalastus-osastolle/m7wXVP