Ohjaaja (sosionomi AMK), Nuorisokoti Tikki, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Palkkaus: 2557,85-2843,37€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hae meille ohjaajaksi ja tule rakentamaan kanssamme turvallista ja laadukasta lastensuojelun palvelua!
Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Nuorisokoti Tikki (https://www.humana.fi/tikki/)on Turun kupeessa Littoisissa sijaitseva erityistason nuorisokoti. Tikki luo turvallisen asuinympäristön 13-18-vuotiaille päihteillä ja mielenterveyshaasteilla oireileville lapsille ja nuorille. Tikin vaativan tason Sauma- ja erityistason Neppari-yksiköissä toiminnan tavoitteena on pysäyttää vahingollinen päihteiden käyttö sekä tukea nuorten tunnetaitoja, elämänhallintaa ja arkea vakauttavaa päivärytmiä.

Tikissä kartoitetaan nuoren päihteiden käyttöön ja mielenterveyden haasteisiin liittyvää kokonaistilannetta sekä arvioidaan nuoren tuen tarvetta. Työskentelyssä paneudutaan arjen ongelmakohtiin suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Pysäytys-ja arviointijakson jälkeen nuori opettelee tuetusti päihteetöntä arkea, tunnetaitoja sekä vastuun kantamista omasta elämästään.

Millainen työ sinua odottaa?

Ohjaajana tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa sekä osallistut nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Työtä tehdään aina tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Työnkuvassa otamme huomioon jokaisen omat erityisosaamisalat ja motivaatiotekijät.

Nimeämme nuorelle ja hänen perheelleen omaohjaajaparin. Painotamme työskentelyssä avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja nuoren osallisuutta hoitoprosessissa. Yhteistyön tarkoituksena on tarkastella rehellisesti nuoren senhetkistä elämäntilannetta, ja nostaa niin nuoren kuin hänen perheensä voimavarat hyödynnettäviksi.

Eettiset toimintatavat ovat meille Humanassa äärimmäisen tärkeitä ja visiomme on: jokaisella on oikeus hyvään elämään. Haluamme, että lapsi kokee osallisuuden tunnetta ja tulee kuulluksi, joten lapsi otetaan aina aktiiviseksi osaksi mukaan oman elämänsä päätöksentekoon.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä! (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/)

Palkka tehtävässä on 2557,85 - 2843,37 /kk riippuen työkokemuksesta. Palkkaan on myös mahdollista vaikuttaa työn kannalta oleellisilla täydennyskoulutuksilla.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, painottuen aamu- ja iltavuoroihin. Mahdollisista vuorotoiveista voidaan keskustella haastattelussa tai työn alkaessa. Työn alkamisesta sovitaan yhdessä kanssasi.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Haluamme hyödyntää jokaisen työntekijän erityisosaamista ja olemme valmiita rakentamaan työnkuvaa myös tämän mukaisesti. Olemmekin innokkaita kuulemaan juuri sinun osaamisestasi. Oman vastuualueen kehittäminen ja siinä toimiminen voidaan huomioida palkkauksessa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, esihenkilön tuen, sekä toimivan työympäristön. Tiimimme on kehitysmyönteinen ja motivoitunut tekemään yhdessä tärkeää työtä lasten hyväksi.

Tulemme tekemään kaikkemme sen eteen, että työympäristö olisi mahdollisimman mukava ja ilmapiiri hyvä. Pyrimme myös joustavasti mahdollistamaan eri elämäntilanteisiin sopivia työjärjestelyitä.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

- Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi voimme neuvotella palkallisista koulutusvapaista sekä työnantajan osallistumisesta koulutuksesi kustannuksiin.
- Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan ja laajaan työterveyshuoltoon.
- Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit heittämällä teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!
- Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!
- Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Minkälaista työkaveria etsimme?

Etsimme kahta ohjaajaa. Odotamme sinulta sosionomi AMK-tutkintoa tai muuta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa. Huomioimme haussa valmistuvat opiskelijat.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, erityisesti kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai lasten ja nuorten psykiatrisesta hoitotyöstä sekä perhetyöstä. Lisäksi arvostamme vahvaa ammattitaitoa, kohtaamisen taitoja, empatiaa, yhteistyötaitoja sekä joustavaa työotetta.

Huomioithan, että tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta!

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi viimeistään 23.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Huomaathan, ettemme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia. Laitathan siis hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

- yksikön esihenkilö Paula Heilimö p. 050 467 7680, paula.heilimo@humana.fi

- palvelujohtaja Tomi Otsala, p. 040 098 2023, tomi.otsala@humana.fi

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4408734-ohjaaja-sosionomi-amk-nuorisokoti-tikki