Tekninen piirtäjä rakennusalalle, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme pääkaupunkiseudulla toimivalle rakennusliikkeelle teknistä piirtäjää.

Tehtävässäsi toimit matriisiorganisaatiossa tuotantojohtajan alaisuudessa ja teet läheistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa. Työsuhteesi on vakituinen ja solmitaan Baronan kanssa. Koeajan jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus siirtyä asiakkaalle. Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Sinulla on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä etätöitä työtehtävien niin salliessa.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm:

-Esivalmisteiden määrittely yhdessä kohteen työpäällikön ja muun tiimin kanssa sekä tuotannon suunnittelu.
   -Esivalmisteiden työkuvien ja asennuskuvien tarkka piirtäminen (AutoCAD).
   -Esivalmisteiden suunnittelu tarkoiksi työohjeiksi ja logistiikkaan liittyvät tehtävät.

Tehtävä painottuu tekniseen piirtämiseen, joten se vaatii tarkkuutta yksityiskohtien suhteen. Roolissasi otat kuitenkin vastuuta myös mm. tuotannon jatkuvasta parantamisesta sekä teet esivalmisteiden protoilua asennushenkilöstön kanssa.

Toivomme sinulta:

-Soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi rakennustekniikan insinööri tai teknisen suunnittelun perustutkinto.
   -Kokemusta kokoonpano- ja työpiirustustasoisten kuvien suunnittelusta AutoCADilla tai vastaavalla suunnitteluohjelmistolla.
   -Kokemus käytännön rakentamisesta katsotaan eduksi.
   -Hyviä tietoteknisiä taitoja.
   -Asiakaslähtöistä, analyyttistä ja ratkaisukeskeistä ajattelu- ja toimintatapaa.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat hyvät viestintä- ja sidosryhmätyöskentelytaidot. Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa sekä kirjallinen dokumentointi tapahtuvat suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on välttämätön. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä Barona seniorikonsultti Katri Hyppäseen numerossa +358 50 439 9785. Tavoitettavissa arkisin klo 9-15. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae tehtävää pian oheisen linkin kautta. Työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tietosuojasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66338af6a20271001d6efdcc