Siistijä, Galena Pharma Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Galena Pharma Oy on suomalainen, sopimusvalmistukseen ja pakkauspalveluihin erikoistunut lääketehdas. Tuotantotiloissamme Kuopiossa valmistuvat erilaiset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet sopimuksen mukaan: lääkkeet, lääkinnälliset laitteet, ravintolisät, kosmeettiset valmisteet sekä urheiluvalmisteet.

SIISTIJÄ

Haemme siistijää kesäloman sijaisuuksiin määräaikaiseen työsuhteeseen 9.8.2024 saakka. Tarjoamme motivoituneelle työntekijälle mahdollisuuden monipuolisiin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi yrityksen tilojen siivoukset ja puhtaanapito, tuotantolaitteiden ja -välineiden puhdistukset sekä suoritettujen tehtävien dokumentoinnit.

Olet osa tiimiä, mutta edellytämme myös itsenäistä työotetta. Odotamme sinun olevan motivoitunut, oma-aloitteinen ja huolellinen tehtäviesi hoidossa. Lisäksi tehtävistä suoriutuminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Tiimi työskentelee maanantaista perjantaihin porrastetusti kello 8-18 välisenä aikana.

Soveltuva koulutus tai aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Jos tunnistit olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment@galena.fi. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:recruitment@galena.fi