Kehityspäällikkö Karkkilaan, Hitsaus- ja Rakennus, Wellpack Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KEHITYSPÄÄLLIKKÖ / GENERALISTI

Haluatko olla mukana rakentamassa yhä innovatiivisempaa ja tehokkaampaa tuotantoprosessia? Etsimme kehityspäällikköä Hitsaus- ja Rakennustyö Aholle.

Hitsaus- ja Rakennustyö Aholla työskentelet modernissa tehtaassa monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Aho on keskiraskas konepaja Karkkilassa, joka toimii järjestelmätoimittajana sekä osavalmistajana ajoneuvo- ja koneenrakennusteollisuuteen.

Investoinnit uusiin teknologioihin sekä innovatiiviseen tuotekehitysprojektiin tuovat mukanaan tarpeen mielenkiintoiselle kehityspäällikön toimenkuvalle. Kehityspäällikkönä olet vahvasti mukana prosessien uudistamisessa ja kehittämisessä sekä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Työskentelet lisäksi vahvasti myynnin taustalla teknisenä tukena, osallistut tarjouslaskentaan sekä projektinhallintaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hakijalta aikaisempaa työkokemusta metalliteollisuuden parista sekä valmiutta esihenkilötyöhön. Odotamme sinulta vahvaa ymmärrystä konepajan eri toiminnoista, kuten hitsauksesta, koneistuksesta ja maalaamon toiminnasta, mutta ennen kaikkea aktiivista otetta asioiden eteenpäin viemiseksi.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiä sekä mahdollisuuden kehittyä ja vaikuttaa yrityksen toimintaan.

Toivomme:

- Vahvaa osaamista metalliteollisuuden puolelta

- Esihenkilökokemus

- Kyky itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon

- Hyvä suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan:

- Insinööritutkinto tai vastaava koulutus

- Kokemus Lean-periaatteiden soveltamisesta tuotannossa

- Projektinhallintataidot

- Solidworks osaaminen

Tarjoamme:

- Haastava ja palkitseva tehtävä

- Hyvä palkkaus kokemuksen mukaan

- Työsuhde-edut, kuten e-passi, kattava työterveys ja sähköauton latausmahdollisuus

Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy on vuosikymmenten kokemuksella ja tinkimättömällä asiakaslähtöisellä toiminnallaan saavuttanut vankan aseman suomalaisessa valmistavassa teollisuudessa. Yritys on kasvanut 40-vuoden aikana yhden miehen yrityksestä viiden miljoonan liikevaihdon kansainväliseksi konepajaksi. Toimintaamme leimaavat pitkäjänteiset kumppanuudet merkittävien asiakkaidemme kanssa.

Hae nyt!

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi järjestelmämme kautta. Rekrytoinnin hoitaa Wellpack Oy. Kaikki kysymykset ja yhteydenotot sähköpostitse pekka@wellpack.fi tai puhelimitse +358 50 546 3024 ma-pe 9.00-16.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.wellpack.fi/jobs/4407919-kehityspaallikko-karkkilaan-hitsaus-ja-rakennus-aho