Konsernin myyntijohtaja, Eezy Personnel Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huhtikuussa 2024 Pirkanmaalaiset yhtiöt Suomen Kulutusosa Oy ja Airfil Oy yhdistyivät. Järjestelyn myötä syntynyt konserni pystyy jatkossa tarjoamaan entistä laajemman tuotevalikoiman niin suomalaisille kuin ulkomaalaisille yritysasiakkailleen, jotka toimivat esimerkiksi infrarakentamisen ja teollisuuden aloilla. Jatkuvasti laajentuva tuotevalikoima kattaa mm. kivenmurskaamisen ja seulonnan osat, tienhoitokaluston osat sekä erilaiset suodattimet.

Konsernimme on vara- ja kulutusosiin erikoistunut, yritysasiakkaita palveleva teknisten tuotteiden kauppias. Olemme esimerkiksi murskaus-, infrarakennus-, tienhoitotoimijoiden ja teollisuuden luottokumppani. Vara- ja kulutusosien tarjoajana konsernin tavoitteena on varmistaa, etteivät asiakasyritysten prosessit ja työmaat pysähdy yllättävissäkään tilanteissa. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Lempäälässä ja Akaalla työllistäen yli 40 teknisten tuotteiden ammattilaista.

Olemme historiamme aikana kasvaneet voimakkaasti erityisesti vahvan asiakashenkisyyden ja korkean teknisen osaamisemme siivittäminä. Liikevaihtomme lähestyy 20 miljoonan euron tasoa ja toimintamme on kannattavaa. Tavoitteemme on jatkaa tällä tiellä, joten etsimme nyt

Konsernin myyntijohtajaa

vastaamaan sekä Suomen Kulutusosa Oy:n että Airfil Oy:n myynnin johtamisesta.

Omistuspohjamme on laajentunut ja kaipaamme edelleen kehittyäksemme kasvuhakuista myynnin vetäjää. Tässä tehtävässä tulet siis johtamaan molempien organisaatioidemme myyntitiimejä. Vahvistat yhteistyötä organisaatioiden kesken, uudistat asiakashallinta- ja uusasiakashankintaprosessejamme ja varmistat, että olemme jatkossakin asiakkaidemme ykkösvalinta. Johdat CRM:n aktiivista käyttöä ja toimit mielelläsi myös itse asiakasrajapinnassa tehden vaikuttajayhteistyötä kohdeorganisaatioissa.

Olet otteeltasi tavoitteellinen, vastuullinen ja ratkaisukeskeinen. Toimit johtajana kannustaen ja motivoiden, asettaen samalla tavoitteita seuraten niiden toteutumista.

Sinulla on aiempaa vahvaa kokemusta teollisuuden teknisen myynnin johtamisesta. Osaat johtaa aktiivisuudellasi, innostat ja luot ympärillesi hyvää henkeä. Henkilönä olet innovatiivinen ja reippaalla otteella asioita edistävä. Osaat ratkoa kompleksisiakin ongelmia ja toimit erilaisissa vuorovaikutustilanteissa sujuvasti.

Meillä on konsernissamme aidosti hyvä henki ja kiva olla töissä. Tehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia, meillä pääset kehittämään ja rakentamaan myyntijohtajana asioita, jotka näkyvät ja tuntuvat. Organisaatiomme on kasvava, kehittyvä ja eteenpäin menevä, mutta päätöksenteon olemme onnistuneet pitämään matalana. Tehtävässä on siis aidosti vaikutusvaltaa.

Olemme saavuttaneet tutkitusti hyvän maineen asiakkaidemme keskuudessa toimimalla laadukkaasti. Tiimimme on kokenut ja osaava ja teknistä kokemusta meiltä löytyy paljon. Meille on siis hyvä tulla! Konsernimme kehittyy ja kasvaa dynaamisesti, mikä takaa mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät. Myyntijohtajana meillä pääset luomaan oman roolisi yksityiskohdat ja hyvän työn kautta hyötymään tulevaisuuden kasvusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Johanna Ahola, Eezy Personnel p. 0400 739 308 tai sähköpostilla osoitteessa johanna.ahola@eezy.fi. Parhaiten tavoitat minut hakuaikana tiistaisin ja torstaisin klo 15-16 välisenä aikana.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi tehtävään 23.5. mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/konsernin-myyntijohtaja/DgK6Gj