Kiinteistönhoitaja, Rovanapa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vahvistamme kiinteistönhoitoamme alan moniosaajalla. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kiinteistönhoitajaa

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Tehtävässä edellytämme aikaisempaa työkokemusta vähintään 5-vuoden ajalta sekä alan perustutkintoa. Sinulla tulee olla voimassa vähintään B-luokan ajokortti.

Sinun tulee olla luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Sinun tulisi hallita nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät sekä Wille ympäristönhoitokoneiden ajotaidot.
Sinun tulisi olla suomen kielen taitoinen, hyväkäytöksinen, itsenäiseen työhön pystyvä, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen ja hyvän asenteen omaavaa.

Olemme hyvämaineinen työyhteisö ja luotettava työantaja, joka pystyy tarjoamaan vakaan työsuhteen sekä hyvät työsuhde-edut. Mm. työhyvinvointi- ja lounasetu sekä yrityksemme henkilökunnalle ottama vakuutusetu.

Liity joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!
Lisätietoja tehtävästä antaa klo 08.00-15.00 kiinteistötyönjohtaja Juha Kokko puh. 016 322 3430 tai juha.kokko@rovanapa.fi. Voit myös kysyä lisätietoa sähköpostilla aiemmin osoitteesta kalevi.ranta@rovanapa.fi

Lähetä kirjallinen hakemuksesi ja ansioluettelo tai CV 31.5.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen juha.kokko@rovanapa.fi.
Työpaikka täytetään välittömästi löydettyämme tehtävään soveltuvan henkilön.
Muutto paikkakunnalle ei ole ongelma, sillä avustamme vuokra-asunnon hankinnassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juha.kokko@rovanapa.fi